måndag 1 juni 2015

Månadsrapport - Maj


Stolen Songbird - Danielle L. Jensen (e-bok)
 Man Bör Förlåta, Bok 1 - Joe Abercrombie
Man Bör Förlåta, Bok 2  - Joe Abercrombie
Mistborn: Sista Riket - Brandon Sanderson
Shadow Study - Maria V. Snyder

Lästa böcker: 5
Böcker på engelska: 2
Böcker på svenska: 3

Bästa boken:
Så ruskigt bra!

Kommentarer:
Maj har varit en bra månad där jag faktiskt har prioriterat läsningen vid flera tillfällen och har hunnit med att läsa rätt många sidor. Jag har även bara läst mycket bra böcker denna månaden och det är alltid kul! Jag har dock inte hunnit läsa någon av de nya releaserna som släpptes i maj men det spelar inte så stor roll. Det tar vi en annan gång :) 


Planer för Juni:
Nu är det juni och jag har semester..! Helt sjukt men så blev det detta året. Så eftersom jag är ledig fram till 1 juli så tycker man att jag borde hinna med att läsa endel.. Så blir det dock aldrig. Jag har alltid för mycket att göra när jag är ledig så jag glömmer bort att läsa. Få se hur det går denna gången. Just nu håller jag på att läsa Sveket av Ursula Poznanski och den verkar mycket bra så här långt (är på sida 70 typ) annars ligger End of Days av Susan Ee väldigt högt upp på listan!!

Vilken var den bästa boken ni läste i Maj??

5 kommentarer:

 1. Sista riket råkade faktiskt också vara min bästa i maj! SÅ HIMLA BRA som du säger <33 börjar bli riktigt nyfiken på Sveket nu - var ganska tyst kring den när den kom men nu läser jag lite överallt om den iochmed andra delen!? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen riktigt bra! Ja Sveket har verkligen dykt upp överallt nu eftersom uppföljaren har släpps oxå, men den är bra jag kan rekommendera den!

   Radera
 2. Jag ser sjukt mycket fram emot att läsa Sista riket. Har bara tänkt vänta tills jag har en ledig helg, en känns liksom lite klumpig att ha med sig i handväskan. :) Den bästa boken jag läste i maj var fö ACOTAR av Sarah J. Maas, som jag mer än gärna rekommenderar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är definitivt ingen bok man gärna plocka med sig.. en riktig tegelsten :) hoppas du tycker om den, jag tror det är mycket goda chanser till att du kommer gilla den :)

   Radera