måndag 10 augusti 2015

Hidden Huntress - Danielle L. Jensen

24203777Titel: Hidden Huntress
Författare: Danielle L. Jensen
Serie: 
The Malediction Trilogy #2
Språk: Engelska
Antal sidor: 464
Utgiven: Juni 2015

Beskrivning från 
Goodreads:
Beneath the mountain, the king’s reign of tyranny is absolute; the one troll with the capacity to challenge him is imprisoned for treason. Cécile has escaped the darkness of Trollus, but she learns all too quickly that she is not beyond the reach of the king’s power. Or his manipulation.
Recovered from her injuries, she now lives with her mother in Trianon and graces the opera stage every night. But by day she searches for the witch who has eluded the trolls for five hundred years. Whether she succeeds or fails, the costs to those she cares about will be high.
To find Anushka, she must delve into magic that is both dark and deadly. But the witch is a clever creature. And Cécile might not just be the hunter. She might also be the hunted…


Kommentarer:
Nä det här var inte min bok. Jag har inte så mycket mer att säga än att jag tyckte den var otroligt seg nästa hela boken igenom. Jag tyckte verkligen inte det hände något speciellt förrens de sista 50 sidorna, det gick även så långt att ett tag skumläste jag lite snabbt bara för att komma framåt. Sen kan jag ju inte säga att jag var på mitt allra bästa läshumör när jag påbörjade den här boken och det blev inte bättre under historiens gång. Mitt humör kan definitivt har påverkat min läsupplevelse så om ni har planerat att läsa den här boken ska ni kanske inte lyssna allt för mycket på mig!

Jag gillar slutet och hur allt knöts ihop och trots att jag hade listat ut hur allt hängde ihop innan Cécile så störde det inte mig så mycket. Det var mest den långsamma takten i kombination med att jag tappade min läslust som gjorde att allting blev jättesegt. Men att tappa sin läslust är kanske inte ett superbra betyg för en bok.. 

Jag har inte bestämt mig om jag ska läsa den sista boken. Jag gillade ju Stolen Songbird men sen blev jag så besviken på den här boken så nu är jag velig. Nu ska inte bok tre släppas förrens maj 2016 så jag har god tid på mig att bestämma mig. Hoppas ni som läser den här boken får en bättre upplevelse än jag fick!

Betyg 5/10

Andra böcker i serien:
1. Stolen Songbird

2. Hidden Huntress
3. Warrior Witch 

Boken finns att köpa på AdlibrisCdon & Bokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar