fredag 1 augusti 2014

Höstens Serieavslutningar!

Denna hösten kommer det släppas några riktigt efterlängade serieavslutningar och vi kommer få reda på hur många spännande serier avslutas, samtidigt som vi kommer ta farväl av många härliga karaktärer och historier. Det är alltid med blandade känslor jag läser en serieavslutning. Ena sidan vill man såklart ta reda på hur allt slutar men samtidigt vill man inte säga hejdå till en fantastisk värld.

Här är de jag längtar mest efter!
"Höstens" serieavslutningar är kanske att ta i, fler av dessa släpps redan i augusti!
 

5 Augusti 
 Opposition (Lux #5) av Jennifer L. Armentrout
14 Augusti 
Sisters Fate (The Cahill Witch Chronicles #3) av Jessica Spotswood
 
19 Augusti
False Future (False Memory #3) av Dan Krokos
28 Augusti
Rasande Stjärna (Dustlands #3) av Moira Young

10 September 
Beautiful Creatures - Den sista prövningen (Chaster Chronicles #4) av Kami Garcia & Margaret Stohl
 17 September
Champion (Legend #3) av Marie Lu
 
28 Oktober
In the Afterlight (The Darkest Minds #3) av Alexandra Bracken
4 November
The Retribution of Mara Dyer (Mara Dyer #3) av Michelle Hodkin


Vilka böcker väntar ni på??

6 kommentarer:

 1. Jag har fortfarande inte läst Origin än, men funderar på att läsa om hela serien inför Opposition. Och jag har rätt höga förväntningar på In the Afterlight, och hoppas på att den ska vara bättre än Never Fade. Serieavslutningar jag ser fram emot i höst är; Isla and the Happily Ever After av Stephanie Perkins, False Future av Dan Krokos, Unmade av Sarah Rees Brennan, The Blood of Olympus av Rick Riordan, UnDivided av Neal Shusterman, The Retribution of Mara Dyer av Michelle Hodkin, Mortal Heart av Robin LaFevers & Endsinger av Jay Kristoff. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ligge oxå efter i den här serien. Har bara läst 1&2 så fundera lite på att maratonsläsa alla de tre sista böckerna! Ja jag hoppas In the Afterlight är mkt bättre på Never Fade, blev lite besviken på den. Det ser ut som det kommer bli en bra höst :)

   Radera
 2. Mortal Heart av Robin LaFevers! Den avslutande delen i His Fair Assassin som jag läst första boken av och älskade :) Jag väntar på att läsa andra delen, Dark Triumph, eftersom jag vill maratona dem innan den sista boken kommer ut ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag har fortfarande inte läst den första boken. måste dock göra det snart för den verkar SÅ bra!

   Radera
 3. The Retribution of Mara Dyer (har dock inte läst tvåan än, men den är på ingång och då, då blir den läst!)!!!!!!!! Beautiful Creatures ska bli roligt att avsluta och även Champion. Men jag väntar med att läsa sista boken i ...farlig förmåga serien till att den kommer på svenska

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag kan inte riktigt bestämma mig angående Sisters Fate. Bäst vorde det om jag orkade vänta eftersom jag har de tidigare två på svenska. Det beror lite på hur lång tid det tar för översättningen.

   Radera