onsdag 26 november 2014

Top Ten Tuesday - Vecka 48


Det är tisdag onsdag och dax för Top Ten Tuesday som anordnas av The Broke and the Bookish varje vecka. Denna veckan består topp-tio listan av vinterns läslista. Jag har baserat min topp tio på böcker jag har hemma just nu. Kommer med all säkerhet köpa nya böcker i vinter men det här är de böckerna jag vill läsa mest just nu.
 
Top Ten Books On My Winter TBR
 
 10. Kungarnas Krig - George R.R Martin
9. Clockwork Angel - Cassandra Clare
8. Grave Mercy - Robin LaFevers

7. Touch of Power - Maria V. Snyder
 
 6. The Kiss of Deception - Mary E. Pearson
5. Waistcoats & Weaponry- Gail Carriger
4. In the Shadow of Blackbirds - Cat Winters
3. Unwholly
- Neal Schusterman
2. Percy Jackson and the Olympians - Rick Riordan
Jag har till slut tagit tag i mitt liv och påbörjat den här serien och jag tycker förvånansvärt mycket det jag har läst så här långt! Ser fram emot att fortsätta den här serien i vinter!
 

1. The Retribution of Mara Dyer - Michelle Hodkin
Kanske lite tråkigt att ha samma bok som nummer 1 både denna veckan och förra men nu har jag äntligen fått tag på ett ex och ska försöka läsa den snart!!

6 kommentarer:

 1. Carrigers bok är på väg hem till mig just nu :) Percy Jackson är en fantastisk serie, gav tom min guddotter första delen i den häromdagen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Hoppas du tycker om boken! Ja den verkar var något speciellt den där serien :)

   Radera
 2. Blockspel angel måste jag med ge mig på snart! Vill ju läsa city of heavenly fire men vill lösa TID och resten av TMI först... första Percy Jackson kom med reservationlådan på bibblan igår, ska bli spännande läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis jag har oxå några böcker kvar i den serien. Hoppas du tycker om Percy Jackson!

   Radera
 3. Åh, du har så många av mina favoritböcker på din lista. Du måste ju fortsätta med Unwind serien, och kul att du gillar Percy Jackson! Sedan är jag nyfiken på att se vad du tycker om Mara Dyer #3, The Kiss of Deception, Grave Mercy & Clockwork Angel. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Unwind ska jag DEFINITIVT fortsätta med! Är väldigt sugen på den! Åh nu blir jag helt lässugen när jag ser på alla titlar. :) tror det är många bra böcker här!

   Radera