tisdag 17 februari 2015

Top Ten Tuesday - Vecka 8

Det är tisdag och dax för Top Ten Tuesday som anordnas av The Broke and the Bookish varje vecka. Listan vecka 8 går ut på att man ska lista tio bokrelaterade problem man har. 


Five Book Related Problems I Have 

5. Fysisk kopia eller e-bok?
Nu när jag har en ny läsplatta blir det ofta problem när jag ska köpa en ny bok. Vill jag ha ett fysiskt exemplar eller ska man köra på e-boken? Båda valen har för- och nackdelar och det är svårt att bestämma sig ibland!


  4. Beslutsångest
Vilken är nästa bok på tur? När man har en "rätt" lång tbr-lista så är det oftast väldigt svårt att bestämma vilken man vill läsa precis nu. 

3. TBR-lista
Den bara växer och växer, man försöker vara strikt och inte köpa hem så mycket nya böcker men det hjälper inte. Högen med olästa böcker bli bara större och större..!

2. Omslag som inte matchar
Ni vet problemet, jag behöver knappast förklara vidare. Förlagen tycker det är superkul att byta omslagsdesign mitt i en serier och har INGEN aning om vilka problem de ställer till för oss bokälskare.

1. Det finns för mycket böcker i världen!
Det ständigt överhängande problemet med att det finns ALLDELES för många böcker att läsa där ute i den stora världen! Det finns ingen som helst chans att kan kommer hinna läsa alla man vill och det är SÅ himla tråkigt. Jag vill ju läsa allt!

3 kommentarer:

 1. Punkt 3 + 1 kan jag också skriva under på! :)

  SvaraRadera
 2. Kan skriva under på alla punkterna!

  SvaraRadera
 3. Ah, dessa i-landsproblem... Jag kan inte annat än hålla med dig. Jag har ingen läsplatta med de andra punkterna är verkligen problematiska! :) Hemma hos mig blir högarna med olästa böcker bara högre och högre. Det spelar ingen roll vad jag gör. Kan böcker föröka sig mån tro? Har i alla fall börjat rensa ut böcker som har stått olästa i åratal och som jag inte känner för att läsa längre, men eftersom tomrummet efter dem fylls lika snabbt igen, märks det ingen skillnad...

  Läste ut "Scarlet" av Marissa Meyer härom dagen och jag verkligen älskar den serien. Är så tacksam för dina braiga boktips!

  Ha det bäst! Kram på dig!

  SvaraRadera