måndag 2 mars 2015

Månadsrapport - Februari


Fairest - Marissa Meyer
 Rött Uppror - Pierce Brown
The Book of Life - Deborah Harkness

Lästa böcker: 3
Böcker på engelska: 2
Böcker på svenska: 1

Bästa boken:


 Inte så många att välja på men Rött Uppror hade nog blivit vald till bästa bok även om jag hade läst 10 olika böcker. Rekommenderas starkt!

Kommentarer:
Det börjar kännas lite onödigt att skriva en sammanfattning när jag bara har läst tre böcker. Jag hoppas verkligen jag får lite mer tid sen när jag har flyttat och kommit till ro i den nya lägenheten. Just nu känns det som om hela min lediga tid kretsar runt flyttkartonger, möbler och inredning. Kul men lite jobbigt emellanåt!
Planer för Mars:
Flytta, vad mer kan jag säga! Men i bokväg ska jag försöka hinna med att läsa lite. När det kommer till boksläpp så släpper Modernista den svenska översättningen av Brandon Sandersons Mistborn: The Final Empire. Den går under namnet Mistborn: Det sista imperiet och släpps den 9 mars. Den vill jag verkligen läsa för jag har bara hört fantastiska saker om Sanderson och hans böcker!

Vilken var den bästa bok ni läste i Februari?

2 kommentarer:

  1. Även för mig blev februari en skitläsmånad! Jag tvingade mig igenom Liftarens Guide till Galaxen... Så En Dag blev bästa boken utan tvekan! Vi får hoppas att mars blir bättre läsmånad!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter med möbler och inredning :) Kartonger och att inte ha kommit i ro låter mindre trevligt. Lycka till med den fortsatta flytten! Hoppas mars blir en bättre läsmånad :)

    SvaraRadera