måndag 6 april 2015

Cover Reveal - Winter

Det känns som om hela världen går och väntar på Winter, den sista delen i Marissa Meyers serie som släpps i november detta året. Nu har man i alla fall släppt omslaget och det ser ut och passa bra ihop med de tre tidigare böckerna!

Jag gillar den blå bakgrunden och det röda äpplet men det är inte min favorit bland de fyra omslagen. Men om man tänker på att boken heter Winter, som ska anspela på Snövit så passar det röda äpplet utmärkt som symbol för denna boken. 


The Lunar Chronicles:

 Fast nu när jag ser alla fyra tillsammans är Winter väldigt snyggt, Jag har alltid gillat Cress mest men nu vet jag inte riktigt.. :)

Vad tycker ni? Längtar ni efter boken??

Ahh.. jag längtar galet mycket efter boken!!
6 kommentarer:

 1. Har inte läst serien men gillar hur bra omslagen matchar varandra och den saga de återberättar. Tror Cress är min favorit av omslagen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan varmt rekommendera serien i fall du är intresserad, den är SÅ bra :)

   Radera
 2. Jag tycker omslaget är väldigt fint och ser sjukt mycket fram emot att läsa boken. Cress har också alltid varit mitt favoritomslag, och är nog det fortfarande, även om Winter är så himla fint det också :)

  SvaraRadera
 3. Så klart man längtar efter "Winter"!!! Som tur är har jag fortfarande "Cress" och "Fairest" kvar att läsa så jag borde klara mig till i höst. :) Har väntat lite med "Cress" för att det inte ska bli ett så långt hopp, men det blir svårare och svårare att låta bli.
  Ha det bra! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh då har du tur :) jag vill gärna läsa om alla innan winter men det blir aldrig att man hinner sånt.. Finns för mkt andra böcker att läsa :)

   Radera