onsdag 17 augusti 2016

Waiting on Wednesday - Vecka 33Waiting on Wednesday började hos Breaking the Spine och är ett sätt att visa upp kommande böcker som man verkligen ser fram emot!


Morgonstjärna
Av Pierce Brown
Releasedatum: 12 Oktober 2016
"Alla människor är inte lika mycket värda", förklarar han. Reslig och imperatorisk, som en örn. "De svaga har svikit er. Enligt dem bör de saktmodiga besitta jorden. De starka bör ta hand om de svaga. Det är demokratins storsinta lögn. Cancern som förgiftade mänskligheten."

Darrow är Röd, en ung gruvarbetare i en underjordisk koloni på Mars. Hans uppgift är att borra efter helium-3 som är avgörande för att göra planetens yta beboelig för människor. Darrow och de Röda vet att de är mänsklighetens sista hopp. Tills han upptäcker att de lever i en lögn.

Mars yta är både beboelig och bebodd. Där lever människorna i en strikt hierarki, styrd av de Gyllene som lever i lyx och överflöd. Med hjälp av en grupp rebeller lyckas Darrow byta identitet och utseende för att bli en Gyllene. Han infiltrerar Akademin där de kommande ledarna utbildas, hans mål är att förstöra systemet inifrån.


Kommentarer:
Det är snart tid att avsluta den här triologin! Jag är mycket spänd på den sista delen och det ska bli så himla kul att se hur allt slutar. Jag älskade Rött Uppror men sen höll uppföljaren inte riktigt lika höga standard men den var ändå riktigt bra så man vet aldrig vad det här kan sluta!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar