fredag 22 april 2016

Bibblan äger! #73

Happy Friday Everyone!
Nu är det helg och jag håller tummarna för att jag hinner läsa en del i helgen. Jag har nämligen lånat hem tre MKT spännande böcker som jag skulle vilja börja på snart.. "Mitt" bibliotek är verkligen grymt, hittills har de köpt in de böcker jag har gett som förslag! Det kan ju inte annat än gillas.
A Madness so Discreet - Mandy McGinnis
Stars Above - Marissa Meyer
Between the Devil and the Deep Blue Sea - April Genevieve Tucholke

Ahhh! Stars Above ska bli SÅÅ kul, jag vill läsa om vad som hände sen!! Måste läsa klart Askfödd först bara. Jag har kommit ungefär halvvägs och jag gillar den så är långt.  

4 kommentarer:

 1. Alltså, vad har ni andra bokbloggare för magiska bibliotek egentligen?! "Mitt" bibliotek är stenkonservativt och emottagligt för förslag. Deras avdelning för böcker på engelska är ett skämt.

  SvaraRadera
 2. Jobbar på bibliotek och när det kommer till barn- och ungdomsböcker köper vi in ALLT som efterfrågas. Om det är relativt nyutgivet. :)

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt bibliotek du verkar ha. På mitt jobb har vi inte en sån jättestor budget, så mycket av det engelska åker liksom bort. Var dock på grannbiblioteket i veckan, vilka hade ett betydligt större utbud. Hoppas iallafall att du ska tycka om alla dessa, särskilt Between the Devil.. som är en av mina absoluta favoritböcker! :)

  SvaraRadera
 4. Låter som ett jättebra bibliotek!

  SvaraRadera