måndag 8 april 2013

Insnärjd - Gena Showalter

Namn: Insnärjd
Författare: Gena Showalter
Serie: Intertwined, #1
Förlag:Harlequin
Språk: Svenska
Antal Sidor: 400
Utgivningsår: 2012
Rec-ex: Ja


Beskrivning från Adlibris:
Det är någonting som är annorlunda med den nya killen på Crossroads High. De flesta sextonåringar har vänner. Aden Stone har fyra mänskliga själar som lever inom honom:
En kan resa i tiden
En kan väcka de döda
En kan ta över en annan människas kropp
En kan förutspå framtiden
I hela hans liv har folk trott att Aden är galen, vilket också är anledningen till att han har skyfflats fram och tillbaka mellan olika psykavdelningar och ungdomshem. Men allt det är på väg att förändras. I flera månader har han fått uppenbarelser om en vacker flicka en flicka som bär på hemligheter från flera århundraden. En flicka som antingen kommer att rädda honom eller förgöra honom.


Kommentarer:
Jag blev glatt överraskad av den här boken! Det är snabbt tempo, oväntade vändningar, spännande karaktärer och roliga dialoger. Det börjar som en rätt "normal" paranormal bok med en kille som har fyra själar som lever inom sig och som letar efter en tjej som har sett i sina syner - Rätt normalt? 

Ett tag trodde jag att huvudpersonen skulle vara den enda paranormala varelsen i boken men helt plötsligt dyker det upp varulvar, vampyrer, spöken, zombies, häxor, feer och alla möjliga varelser! En härlig blandning av olika varelser och karaktärer. 

Det är en lättsam och lättläst bok som sammanfattningsvis är riktigt underhållande. Ingen bok som man går och grubblar på i dagar efteråt utan en bok som lämnar en med en bra magkänsla. Eftersom det är första boken i en serie så får man inte svar på alla frågor direkt men det gör inget då jag ser fram emot att läsa de resterande delarna! Snart!

Betyg: 8/10

Andra böcker i serien:
1. Insnärjd
3. Förvrängd

Finns att köpa på Adlibris, Bokus och Harlequin

6 kommentarer:

 1. Du har mycket att se fram emot om du gillade första boken i serien! Andra boken är minst lika bra och gör en inte besviken! :)

  SvaraRadera
 2. Det verkar spännande. Kanske nåt man skulle läsa :)

  SvaraRadera
 3. Blev riktigt lockad av att läsa den här! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker absolut du ska läsa den!

   Radera