måndag 15 september 2014

The TBR tag!


Jag blev taggad av Petra till att göra denna taggen! Det är kul att det börjar dyka upp lite taggar i bloggvärder nu igen, det har varit väldigt lugnt nu under sommaren! Den här taggen handlar om min Ska/vill läsa lista!


1. How Do You Keep Track Of Your TBR Pile?
Ja, hemma i bokhyllan står de olästa böckerna för sig själva och sen har jag såklart en to-read flik på Goodreads! (dock kommer jag INTE läsa alla de böcker som finns i den fliken på Goodreads.)

2. Is Your TBR Mostly Print Or Ebook?
Jag har en läsplatta med endel olästa böcker men till största delen är det fysiska exemplar som står hemma i bokhyllan.

3. How Do You Determine Which Book On Your TBR To Read Next?
Jag läser den boken jag är mest sugen på för tillfället. Undantagen är väl om jag har ett rec.ex där det finns ett recensionsdatum, då prioriteras alltid de böckerna.

4. A Book That's Been On Your TBR The Longest
Hmm av de böckerna jag har hemma är det nog Wither av Lauren DeStefano.
 

5. A Book You Recently Added To Your TBR
En av böckerna jag fick hem förra veckan är UnWholly som jag ser fram emot väldigt mycket och de senaste boken jag la till på Goodreads är The Girl Who Was Supposed to Die.

 
6. A book in your TBR strictly because of its beautiful cover
Jag har alltid planerat att köpa och läsa den här boken men dock i ett omslag som matchar resten av den kommande serien. Men så såg jag det här omslaget och var TVUNGEN att köpa denna utgåvan. Det är magiskt!


7. A book in your TBR that you never plan on reading
Jadu jag har nog endel böcker som jag aldrig kommer att läsa men som står hemma i bokhyllan. Unraveling av Elizabeth Norris hänger väldigt löst nu för tiden och det kan vara så att den åker ut från bokhyllan vid nästa rensning.
 
8. An unpublished book in your TBR that you're excited for
The Retribution of Mara Dyer!!! OMG jag kan inte vänta tills den här boken släpps i november! Jag har läst både bok 1&2 detta året och är helt kär i den här serien!

9. A book in your TBR that everyone recommends to you
Clockwork Angel - Cassandra Clare

10. Number of books in my TBR
Goodreads finns det 230st men det är inte riktigt korrekt eftersom jag inte kommer att läsa alla där. Jag är inte heller hemma och kan räkna böckerna i min bokhylla men skulle gissa på att jag har kanske ca 50-60 olästa böcker därhemma.. :)


Jag taggar:
Maddies Bokblogg
Malin - Nilmas Bokhylla
BokBeate
Beas Bokhylla

5 kommentarer:

  1. Kul att du ville göra den! :)

    SvaraRadera
  2. Åh, jag hade hellre blivit taggad att göra denna än den andra taggen som alla taggar mig att göra men som jag verkligen inte vill göra.

    SvaraRadera