fredag 8 januari 2016

Unspoken - C.C Hunter

22824383Titel: Unspoken
Författare: C.C Hunter
Serie: Shadow Falls: After Dark #3
Språk: Engelska
Antal sidor: 416

Utgiven: Oktober 2015

Beskrivning från Goodreads:

Despite her superhuman strength and enhanced senses, Della Tsang's life as a vampire certainly hasn't been easy. Especially since she was reborn and bound to the mysterious, infuriating, and gorgeous Chase Tallman.
But if there's one thing that's always kept Della going, it's her dream of being an elite paranormal investigator. Her newest case is the opportunity she's been waiting for, but as Della tries to solve the twenty year old murder and clear her father's name. She uncovers secrets about the vampire council. And about Chase. Feeling betrayed by all the secrets he's kept hidden from her, Della is determined to keep him as far away from her heart as she can. But she'll need his help to solve the case that will lead them into the darkest and ugliest vampire gangs in town and into the scariest reaches of her heart.


Kommentarer:

Jag har under de tidigare sju böckerna tyckte väldigt mycket om Hunters berättelser och till största delen varit nöjd med hur allt har utvecklats sig men i den här boken tog det stopp. Jag är inte alls överens med Hunter och kan verkligen inte förstå varför det blev som det blev!

Alla härliga och ohärliga(!) karaktärer är tillbaka i den sista boken i After Dark-serien. I och med det är den åttonde boken känner man alla väldigt väl man vet hur allting fungerar men det är bara kul! Historien fortsätter där den slutade i bok två och jag gillar verkligen mysteriet med Dellas pappa och mordutredningen. Så långt är den här boken mycket underhållande och rolig att läsa. När Della är på rätt humör(inget kärlekstjafs) är hon av mina favoriter i den här serien. Gillar hennes mer än Kylie som var originalseriens huvudkaraktär eftersom hon är tuffare, kaxigare och helt enkelt roligare att läsa om. 

Själva upplösningen på alla gåtor och mord blev till en riktigt bra final och jag tyckte det var en spännande och fängslande avslutning, om man bara bortser från det stora svarta molnet i den här historien! Det störde mig inte i första boken utan kom sakta men säkert i andra och blev nästa outhärdligt i denna sista boken! Som ni kanske vet/misstänker pratar jag om allt kärleksdrama. Seriöst? Varför har Hunter gjort så här? Det är så mycket tjafs och intriger och bara så tråkigt att läsa om. Jag tänker inte säga mer om ni inte har läst boken men bara att jag blev så störd av all drama att det verkligen drog ner betyget. Men har ni läst de tidigare böckerna som tycker jag ändå att ni måste läsa denna för att avsluta serien men jag bara varna er för att det är mycket drama!

Spoiler:
- VARFÖR? Ni vet vad jag menar! Varför Chase? Seriöst? Han är ju knäpp i huvudet! Jag blev så less på deras tjafs och deras "relation". Och vad är det med allt detta sextjafset? Det har verkligen ingenting med historien att göra. Chase är en creepy, sexistiskt, ljugande skitstövel. Typ! Åh så himla tråkigt att den sista boken skulle sluta så här! Har tyckt så mycket om alla hennes tidigare böcker. Får försöka glömma den här och komma ihåg de andra böckerna istället. Är inte ens säker på att jag vill läsa hennes nästa bok!

Betyg 6/10

Andra böcker i serien:

1. Reborn
3. Unspoken

Boken finns att köpa på Adlibris & Bokus

2 kommentarer:

  1. Jag håller med om exakt allt du säger. Och jag är också så besviken på spoilerdelen att jag inte eller är så säker på att jag vill läsa hennes nästa bok. Det känns som att det bara är samma sorts romans ändå. :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är SÅÅ tråkigt!!! Det ska vara om det är en helt annan typ av bok. men vi får vänta och se!

      Radera