måndag 30 september 2013

Problem med att vänta!

Åh jag blir galen av att behöva vänta så länge på alla böcker!

Igår läste jag ut Rädda mig inte!(Unravel Me) av Tahereh Mafi och fick genast ett sjukt behov av att fortsätta läsa den tredje och avslutande delen i den här serien: Ignite me. Jag gick då in och kollade på Goodreads när den skulle släppas och blev då helt mållös över vad jag såg: 4 FEBRUARI 2014!! 

Seriöst jag ORKAR inte :) Jag vill ju ha den nu! Jag föredrar att börja läsa en serie när alla böcker har släppts, men det är inte så många serier som är helt klara. Nu har jag börjat läsa Lux-serien där de har släppt 4 böcker. Så då klarar jag mig ett tag :) Förövrigt verkar Obsidian riktigt bra..

Hur gör ni? Är ni okej med all väntan? Eller föredrar ni att kunna läsa en hel serie i ett svep?

Böcker som jag vill ha NU! Inte om flera månader..


Horde släpps dock om bara EN månad! Den 29 oktober!
5 kommentarer:

 1. Jag försöker vänta tills största delen av serien är skriven eller att det inte är alltför lång tid kvar tills sista boken släpps. Men å andra sidan så har jag inte börjat på så många serier som man blir tvungen att vänta ett år på följande bok (fast i bokhyllan står det några olästa nya serier, men fortsättningarna hinner antagligen släppas innan jag hunnit börja läsa på första boken xD ).

  SvaraRadera
 2. Jag väntar också helst tills alla är släppta. Annars känns det som om man får läsa om serien när nästa bok kommer ändå...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir lätt att man glömmer bort rätt mycket..

   Radera
 3. Jag tycker också att det är jobbigt när det är så lång tid tills nästa del i en serie kommer. Tyvärr blir det då ofta så att jag tappar lusten att läsa andra boken när det är så långt emellan, för jag kommer ju inte riktigt ihåg första boken och alla karaktärer (för jag har ju dessutom läst en massa andra böcker efteråt).

  SvaraRadera
 4. Ja det är lätt att blanda ihop massa fakta om det är för långt mellan böckerna.

  SvaraRadera