lördag 12 oktober 2013

Förbokning av Allegiant!

Nu är det endast 10 dagar kvar tills en av de mest hypade böckerna i år släpps - ALLEGIANT!

Det största problemet jag har är dock att jag har de två tidigare böckerna i en pocketversion och jag vill ju ha samma version av Allegiant....
Det är är en "Internationell Edition" från Katherine Tegen Books/Harper Collins och efter rätt mycket googlande tror jag att jag har hittat rätt version på CDON. Först var jag livrädd för att de bara skulle släppa den inbundna versionen :)

Så nu har jag äntligen förbokat mitt exemplar och håller tummarna för att den kommer matcha mina andra böcker! Och att Cdon är SNABBA på att skicka hit den!


Har ni förbokat ert exemplar??13 kommentarer:

 1. Vart hittade du dina exemplar av de första två böckerna???? Har letat överallt känns det som, men jag tror nästan att jag måste åka till USA för att få tag på paperback med US cover!!! Har inget emot böckerna med UK-cover, men US-cover är sååååååååå snygga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte dem på CDON i ett boxset men det verkar inte finnas kvar. Insurgent verkar dock finnas i samma version(samma ISBN-nummer) på Cdon och Adlibris: http://cdon.se/b%C3%B6cker/roth%2c_veronica/insurgent-16079136 & http://www.adlibris.com/se/bok/insurgent-9780062127846

   Divergent verkar vara lite svårare. Det finns en version på CDON men jag är rädd att den är typ 5mm mindre än Insurgent. Men du kan ju kolla in den om du vill:
   http://cdon.se/b%C3%B6cker/roth%2c_veronica/divergent-16515056

   Radera
 2. Förbokade på bookdepository förra veckan. Men jag vart lite busig - eftersom jag har de andra i två olika omslagsutseenden köpte jag boxen med alla tre böckerna inbundna istället :D så bra böcker förtjänar att vara matchade och inbundna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, den boxen har jag oxå suktat efter.. :) Vill oxå ha alla mina inbundna..! Men får väl nöja mig med att de kommer matcha(förhoppningsvis) :)

   Radera
 3. Har inte läst de två första böckerna, men har ju förstått att dom är riktigt bra. Är sugen på att läsa dem framöver!

  SvaraRadera
 4. Jag kommer att vänta på den svenska översättningen då jag läst de två första böckerna på svenska, så blir att vänta något år.. Men vet inte om jag kommer kunna hålla mig :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så svårt att vänta! Jag håller oxå på att läsa vissa serie på svenska och jag vill ju inte byta mitt i så då blir det till att vänta :D få bara hoppa de är snabba på att översätta Allegiant!

   Radera
 5. Hej! Vet du när Allegiant kommer ut på svenska? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Nä jag har inte sett något datum än. Men gissar på sensommar/tidig höst..!

   Radera
  2. Läste någonstans slutet på september... kunde inte vänta, köpte den engelska igår(Kindle), skall börja läsa nu :D

   Radera
  3. Den släpps 14 augusti!! :D
   Orkar inte vänta längre.

   Radera
 6. När släpps den på svenska som pocket?

  SvaraRadera