fredag 27 december 2013

Mellanböcker!

Nu är det snart dax att göra ett ryck med alla mellanböcker jag inte har läst..!
Jag brukar tyvärr inte läsa mellanböckerna i samband med de riktiga böckerna i serien utan jag glömmer alltid bort dem och vips har jag typ 20 olästa små noveller.
Men sen är ju frågan om hur många av de här novellerna är värda att läsa?
 
 
Är det någon ni speciellt kan rekommendera?? 
 

6 kommentarer:

 1. Föga förvånande gillade jag The Transfer. Att läsa den innan Allegiant gjorde att jag inte tyckte att steget med Four som berättarröst kändes så konstigt... Väntar nu på nästa novell om Four :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en smart drag! Det tog ett tag för mig att vänja sig vid hans röst när jag läst Allegiant..

   Radera
 2. Jag har läst de flesta av dessa noveller, och även om de kanske inte direkt är nödvändiga att läsa så tycker jag om att ha något snabbläst vid lässvackor m.m. Och sedan är några av dem så roliga och bra också att jag tycker det är värt att läsa dem! =))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland är det skönt att ha något snabbt & lätt att läsa.. Det är inte alltid man vill läsa en tegelsten på 600 sidor.. :)

   Radera
 3. Jag har bara läst novellerna om Della och Endurance. Jag gillade både Turned at Dark och Saved at Sunrise, och visst kan de vara värda att läsa..allra helst om man vill vänja sig vid Dellas berättarröst innan Reborn (hon är ju inte alltid den mest trevliga eller positiva karaktär ;p). Även Endurance var riktigt bra, iallafall eftersom jag läste den innan Horde. :)
  Är väldigt nyfiken på Fracture Me, den måste läsas ganska så snarast. :)

  SvaraRadera
 4. Jag var inte jätte intresserad av Turned at Dark & Save at sunrise innan men nu kommer jag definitivt läsa dem innan Reborn kommer ut. :) Ja man hade ju inte riktigt koll på att Thimble & Stone skulle dyka upp igen i Horde så nu måste jag ju absolut läsa om hur de lyckades ta sig hela vägen till ön. :) Japp Fracture me står oxå väldigt högt på min lista.

  SvaraRadera