torsdag 4 september 2014

Cover Reveal: Shadow Study

Jag hade missat att vi hade fått ett datum på den fjärde boken i Study-serien tills idag då jag såg att Snyder hade lagt upp omslaget på sin hemsida!
Shadow Study - Maria V. Snyder
Study #4, Soulfinder #1
Releasedatum: 25 Februari 2015

Mjaa.. jag är inte helt nöjd! Jag är SUPER nöjd över att det ska komma ut tre böcker till i Study serien och att vi kommer få fortsätta att läsa om Yelena och Valek. Plus att nu kommer vi få läsa från bådas POV till skillnad från tidigare då det bara var Yelenas röst. Det kan bli intressant! 

Men omslagsbytet? inte helt ok enligt mig. Färgerna och tonen på omslaget är väldigt snygga och manteln är ok, men tjejen passar inte in. Hon ser för modern och för konstgjord ut. Lite tråkigt eftersom Snyder har haft väldigt fina omslag tidigare. Förlaget ska såklart ge ut de tre tidigare böckerna i den nya omslagsdesignen nu innan Shadow Study släpps så man köpa på sig hela serien i matchande omslag. 

Sen är det grejen med serienamnet? Förlaget har valt att kalla de här kommande tre böckerna Soulfinder-serien även om det är bok 4-6 i Study-serien. Det är tydligen för att de ska markera att man inte behöver läsa de tre tidigare böckerna innan man läser denna. Jag tycker bara det bli mer förvirrande.. Jaja det spelar inte så stor roll, de viktig är att det kommer mer böcker om Yelena!

Det finns en uppsjö av omslag för de tre tidigare Study-böckerna men de här är nog mina favoriter:
Vad tycker ni om omslaget? Är ni sugna på att läsa Shadow Study?

3 kommentarer:

 1. Ser så fram emot att få läsa om Yelena och Valek igen. Jag är lite av samma åsikt om omslaget som du. Omslaget kunde ha varit i samma stil som de tre första omslagen som du även visade, de är så snygga! Nåja, det viktigaste är ju att få läsa om dem igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, vi får fokusera på att det kommer nya böcker istället för på omslagen :)

   Radera
 2. Jag gillar faktiskt omslaget, och jag ser så mycket fram emot själva boken. Måste helt klart ta och läsa Glass serien också snart. :)

  SvaraRadera