fredag 12 september 2014

Nya efterlängtade böcker!! #52

Denna veckan har jag fått hem några riktigt efterlängtade böcker! Jag gjorde en liten beställning från TBD, en från Adlibris och sen har jag fått hem ett rec.ex!

Monogrammorden - Sophie Hannah
Åh den här ska bli så kul att läsa! Jag och min pojkvän har blivit helt fast i engelska deckare den här sommaren och kolla på massvis med Morden i Midsomer, Poirot & Miss Marple så när jag såg att Bookmark förlag skulle släppa den här boken var jag väldigt snabb med att få tag på ett ex. Monogrammorden är Poirots första nya fall på 39år! Det är 125års jubileum för Agatha Christie och för att fira det har Sophie Hannah handplockats för att skiva ett helt nytt Poirot-fall som en hyllning till Christie! Gud vad spännande, jag har inte läst en Poirot bok innan bara sett tv-serien! Och förresten är inte omslaget fantastisk? Tack Bookmark Förlag!

The Kiss of Deception - Mary E. Pearson
Den är boken är SÅ fin! Har hört så mycket bra om den här och hoppas verkligen att jag kommer tycka mycket om den. 
Dark Triumph - Robin LaFevers
Den här boken bara slank med i beställningen eftersom jag kände att jag inte bara kunde beställa en bok^^. Jag har inte läst Grave Mercy men jag hoppas jag får tid till det snart så jag kan fortsätta med denna sen!

UnWholly - Neal Schusterman
Yes! Unwind var HELT grym och jag kan inte vänta med att fortsätta den här serien!! 
Heir of Fire - Sarah J. Maas
Jag gjorde en lite lyckodans när den här kom hem till brevlådan!! OMG den är här!! Kolla på det fantastiska omslaget, jag gillar den vita bakgrunden.. Snyggt! Jag kan ju säga att jag redan har börjat läsa den och är snart halvvägs. Vill ni veta vad jag tycker? Trodde väl det.. Den är allt som jag hoppades på och lite till! Celaena är i toppform och allt är bara så bra! Vad man ska göra med livet när jag har läst ut den här vet jag inte, men det är ett senare problem..

Ja..  Throne of Glass är verkligen en serien där man har lyckats med omslagen! 


8 kommentarer:

 1. Jag har oxå ToG böckerna med den vita bakgrunden. Så snygga de ser ut tillsammans där!! Själv gillade jag The Kiss of Deception väldigt mycket, så hoppas du gillar den också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har höga förhoppningar på Kiss of Deception! :)

   Radera
 2. Vad jag har förstått det som så ska GoT bli en serie på 6 böcker till och med. Så du har lite till att se fram emot, kanske med en lång väntan dock :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är vad jag oxå har förstått. men som du säger det blir nog lite väntan på bok 4a,,, :)

   Radera
 3. Härliga böcker! Förutom Monogrammorden, som jag inte läst, så tillhör alla dessa mina favoriter. Och Heir of Fire är ju så bra att det finns inte! Hoppas du gillar dina nya böcker. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja så långt jag har kommit är Heir of Fire grym!! Tyvärr har jag så lite tid att läsa nuförtiden :((

   Radera