torsdag 2 oktober 2014

Månadsrapport - September

Monogrammorden - Sophie Hannah
Heir of Fire - Sarah J. Maas
Unspoken - Sarah Rees Breenan
Unwind - Neal Shusterman
Beautiful Creatures: Den sista prövningen - Kami Garcia & Margaret Stohl 

Lästa böcker: 5
Böcker på engelska: 3
Böcker på svenska: 2


Bästa boken:
Knappast så oväntat :) Här kan ni läsa min recension (länk) Heir of Fire är helt fantastisk!

Störst överraskning:
Så jäkla bra! Jag trodde verkligen inte att jag skulle tycka om den här boken så pass mycket som jag gör! 

Störst Besvikelse:
Åh jag är så ledsen över att jag inte tyckte om denna boken mer än vad jag gjorde. Helt klart en besvikelse. Jag kommer antagligen inte fortsätta med den här serien. 


Kommentarer:
Denna månaden hann jag med 5 böcker. Tittar man tillbaka i bloggen från förra året läste jag ungefär dubbelt så mycket på en månad.. Men det är bara att inse att jag inte ha så mycket tid över till läsningen som jag hade innan. Lite tråkigt men det spelar väl egentligen inte så stor roll. Av de fem jag hann med var det fyra mycket bra böcker och en besvikelse. Det tycker jag är helt okej. Har avslutat en serie (BC) som jag kommer sakna otroligt mycket men som tur är finns det en spinnoff som jag hoppas jag kan ta tag i snart!

Planer för oktober: 
Under september har jag haft lite fokus på rec.ex och har därför varit tvungen att lägga undan The Book of Life men planerar att ta nya tag med den nu i oktober. Annars väntar jag på två till rec.ex som jag hoppas dyker upp här i brevlådan snart!

Vilken var er favoritbok i September?

5 kommentarer:

 1. Heir of Fire var även min favorit i September, så himla bra. Tråkigt att du inte gillade Unspoken, men så blir det ju ibland. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag misstänkte det, åh den var ju så bra! :) Ja man kan tyvärr inte gilla alla böcker!

   Radera
 2. Var köper du böcker nånstans (främst dom på engelska)? Jag läser alltid på min kindle men funderar på att köpa mina favoritböcker i "riktigt" format men är osäker på var man hittar billigast pris :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite överallt! Fysiska kopior på Adlibris, Bokus, Cdon & The book depository. Det kan skilja rätt mycket på priset från bok till bok så det lönar sig att kolla runt.. Book depository är en engelska sida och de brukar generellt vara billigare än de svenska. Det är frifrakt till Sverige så det är en bra alternativ för engelska böcker! Jag brukade handla mkt på Amazon.co.uk för de var absolut billigast, men de har dock börjat ta rätt mkt för frakten så det är inte så billigt längre tyvärr. :(

   Radera
 3. Unwind har jag velat läsa jättelänge! Verkar gryyymt bra!! :)

  SvaraRadera