fredag 17 oktober 2014

Nytt till bokhyllan! #54

Jag har fått hem lite nya spännande böcker! 

 The Girl with All the Gifts - M.R Carey
Den här boken är redan utläst, recensionen ligger här nedanför. Jag älskade den här boken! Ett spontaninköp på Sf-bokhandeln som verkligen blev lyckat!

Man bör förlåta, Bok 1&2 - Joe Abercrombie 
Den här serien består av 6 böcker och varje bok kostar ca 195kr i ordinarie pris på Adlibris. Alldeles för dyrt! Jag har dock lyckats köpa på mig alla när de har varit på rea. Det här två hittade jag på Bokus rea för 35kr(!)/st. Så nu är hela serien komplett här hemma och jag är sugen på att påbörja den första boken. Hoppas jag tycker om den, annars få jag sälja den vidare!

Blod & Stjärnstoft - Laini Taylor
Rasande Stjärna - Moira Young
Två RÄTT efterlängtade svenska översättningar!! Jag började på Blod & Stjärnstoft igår och än så länge är jag sjukt nöjd! Tack så mycket Bazar Förlag för boken!
Rasande Stjärna kommer jag definitivt läsa så snart jag kan. Det ska bli väldigt, väldigt intressant att se vad som händer i den här sista boken! Är lite rädd för att allt ska skita dig ordentligt bara...

Har ni läst något av dessa böckerna eller planerar ni att göra det?

6 kommentarer:

 1. Jag köpte The Girl with All the Gifts för några månader sedan och tänkte jag skulle läsa den i höst/vinter. Kul att höra att du älskade den, ser ännu mer fram emot att läsa den :)
  Tänk så mycket man kan spara genom att köpa på rea! Hoppas du kommer gilla dina nya böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hoppas du tycker om boken! Den överraskade verkligen mig på ett mycket bra sätt :)

   Radera
 2. Jag är nästan klar med Blod & Stjärnstoft och tycker att det verkligen är en värdig uppföljare. För att inte säga sjukt spännande...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det ska bli så spännande att läsa klart den. Har kommit ca 100 sidor in så har endel kvar!

   Radera
 3. Jag har bara läsat The Girl with All the Gifts (vilken jag älskade). Har dock de engelska versionerna av Blod & Stjärnstoft & Rasande stjärna hemma, men har inte kommit mig för att läsa dem än. :/ Hoppas du gillar dina nya böcker. :)

  SvaraRadera
 4. Du borde läsa Days of Blood & Starlight. Den är BRA :) Tack så mycket!

  SvaraRadera