måndag 27 oktober 2014

Modernista våren 2015

Jag kan inte annat än bli imponerad av Modernistas vårutgivning! De satsar mycket på ungdomsböcker och den här våren finns det väldigt många spännande utgiviningar!
 
Den Röda Pyramiden - Rick Ríordan
Utkommer: Januari 2015
Jag har fortfarande inte läst något av Riordan (jag skäms) men Den Röda Pyramiden är första boken i Kanekrönikan och den låter ju verkligen intressant.
 
 
Cinder - Marissa Meyer
Utkommer: Januari 2015
Modernista kommer ge ut Cinder i pocket. Jag antar att de kommer att fortsätta att ge ut den här serien i fysiskt format eftersom MIX Förlag numerar bara ger ut digitalt. Oavsett vilken är det ett mycket bra val av Modernista, jag älskar den här serien!
 
Enklav - Ann Aguirre
Utkommer: Februari 2015
Ojoj! Det är är en av mina absoluta favoritserier och förtjänar verkligen att översättas till svenska! Så himla kul att de satsar på den här serien.
 
 
Den Unga Eliten - Marie Lu
Utkommer: Februari 2015
Inte så oväntat kankse eftersom Modernista har gett ut Legend-serien men ändå väldigt kul! Jag ser fram emot att få läsa den här serien.
 
Det Sista Imperiet - Brandon Sanderson
Utkommer: Mars 2015
Det här är en ytterst intressant bok för min del! Jag har länge velat läsa något av Sanderson och kommer definitivt köpa hem denna boken!
 
 
Anna och den Franska Kyssen - Stephanie Perkins
Utkommer: Mars 2015
Det här är ingen bok jag planerar att läsa men jag vet att Perkins är otroligt populär bland YA-läsare och att den här boken är mångas favoritbok. Kul att den nu översätts till svenska.
 
 
En mycket imponerande lista tycker jag! Är ni sunga på att läsa någon av de här böckerna?
Här kan ni se katalogen (länk)
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Jag är väldigt imponerad av Modernistas vårutgivning! Jag äger alla böcker på engelska förutom Enklav och Den röda pyramiden, så de två ska jag i alla fall läsa på svenska :)

    SvaraRadera
  2. Tycker precis som du att det var väldigt imponerande titlar. Är sugen på allihop!

    SvaraRadera