lördag 23 januari 2016

Hjälp mig!

Jag vet inte om ni har läst min recension av Winter men jag var väldigt osäker på om jag skulle börja läsa Cinder eller om jag skulle strunta i den och nu är det en av mina absoluta favoritserier. 
Sen började jag fundera, tänk om det finns fler olästa favoritserier i hyllan???
Så jag har plockat ihop sju stycken böcker som jag är osäker på om jag verkligen vill läsa eller om den åker i lådan vid nästa utrensning.
Så nu behöver jag er hjälp! Är detta några av era favoriter? Vilka är värda att läsa? Vilka är lite mjaa? Någon som ska undvikas helt?


104290921247682017332969

8164526972169018621194

Vad tror ni? Har ni några goda råd att ge mig? :)

8 kommentarer:

 1. Partials är sjukt bra! Den får du inte missa! :D

  SvaraRadera
 2. Jag har ju läst alla dessa, och gett alla (utom Girl of Fire and Thorns, den fick fem) 4 stjärnor på Goodreads. Den jag gillar minst utav dem, om jag måste välja, är The 100 (men jag ÄLSKAR Tv-serien). Det var så länge sedan jag läste Starcrossed, och även om den är lite lik Twilight sådär, så har jag fortfarande ett bra minne av den. Soul Screamers serien är jättebra, och blir dessutom i princip bara bättre och bättre ju längre in man kommer. Partials tyckte jag också mycket om, men har inte läsa fortsättningen än (även om jag äger både bok 2 & 3). Jag planerar iaf att göra det snart, för den var värd det. Half Bad är också väldigt bra, och dessutom väldigt snabbläst. Läste nyligen bok 2 i serien, och längtar så efter den tredje. Gone serien var jag inte hlet såld på när jag började den, men ju mer jag läste desto bättre blev den. Och i efterhand har den tag ett stort kliv in bland mina favoriter, och det är en serie jag tänker på väldigt ofta. Är jättesugen på en omläsning, och har planerat att göra det så snart jag har lite tid över. Definitivt värd att läsa, och ge fortsättningen en chans (de tre sista böckerna var amazing). Och min favorit är Girl of Fire and Thorns, som jag också var tveksam till, men som visade sig bli en av mina favorit fantasy serier. Jag har inte ett on tord alls att säga om den. :)

  Så, det här blev kanske lite långt, men jag kan nog rekommendera alla. Skulle jag välja att hoppa över någon så skulle det vara The 100. Och kanske Starcrossed, om du inte är sugen på lite paranormal romance. Men samtidigt tycker jag ändå att de är värda att läsa. De andra böckerna skulle jag dock inte vilja hoppa över. Så hoppas att du kanske hittar någon ny favorit, och att jag hjälpte lite iaf. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Expertråd när det är som bäst! Tack :) Ja det kanske är lika bra att skippa The 100 som bok och köra på tv-serien istället. Starcrossed kommer jag spara och läsa som du säger när jag är sugen på lite romance :) Gone har jag börjat på och gillar verkligen den så här långt - den är brutal! Jag tror även att jag kommer att älska Girl of Fire.. men jag blir lite avtänd när jag kollar på omslaget. det lockar mig inte.. men ska försöka se förbi det och läsa den snart!

   Radera
 3. Har endast läst Half bad och den vara riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hör mycket positivt om den och är rätt sugen på att läsa den!

   Radera
 4. Starcrossed var jättebra! Spara den i hyllan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får jag nog göra! Många verkar gilla den!

   Radera