fredag 23 augusti 2013

En liten glimt av två fantastiska rec.ex!

Jag har varit i småland och Göteborg denna veckan så nu när jag kom hem till Malmö låg det två spännande avier och väntade på mig! Här får ni en lite sneek peek på vad jag fick hem. Två VÄLDIGT efterängtande svenska översättningar.
 Så fort jag har kommit hem från jobbet ikväll ska jag fota böckerna ordentligt och så blir det en lite book haul imorgon, har en amazonbeställning att visa upp också!

Kan ni se vilka det är?

5 kommentarer:

 1. Haha va kul ser ut som att det är precis dom två böckerna jag fick avi på igår och iförrgår att hämta ^^

  SvaraRadera
 2. Jag är ganska säker på att jag vet vilka de är ^^ Båda två är böcker som jag vill läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) jag är riktigt peppad på att läsa dem!

   Radera
 3. Jag har läst en jättebra bok! Den heter How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den motbevisar helt varje tanke på att dumheterna som förstör världen skulle bero på en oföränderlig "mänsklig natur", och visar att det faktiskt finns hopp! Det viktigaste är att sluta med ursäkter. Den lägger även fram många bra förslag på hur förändringen ska kunna genomföras i praktiken. Som en extra bonus visar boken även att samma principer som kan ställa om hjärnan från dum till smart också kan förbättra hälsan i övrigt. Denna fantastiska bok går att beställa för bara 149 kronor genom http://litenupplaga.se/1198

  SvaraRadera