lördag 24 augusti 2013

Nya böcker #25

Förutom min lilla Amazon beställning fick jag även hem två väldigt efterlängtade recensionsexemplar denna veckan!

Från Amazon:
 Storm Glass, Sea Glass, Spy Glass - Maria V. Snyder
Det ska bli så kul att läsa den här serien! Jag brukar aldrig köpa hem en hel serie innan jag har läst första boken men efter jag har läst Study-serien så är jag rätt säker på att denna spinoff serie är bra.(hoppas!) De här tre böckerna ingår även i tre-på-tre utmaningen som Pocketlover anordnar.
Shift(Wool #2) - Hugh Howey
OMG! Uppföljaren till Wool. Jag ska spara den är lite tror jag... Men den här kommer bli episk!

Från Bazar:
 
Mörk Ängel - Laini Taylor
Ett så spännande recensionsexemplar! Jag har hört lite olika saker om den här boken så det ska bli riktigt kul att läsa den och se vad jag tycker. En väldigt fin bok med snyggt omslag.

Från Semic:
Beautiful Creatures: Svåra val, magiska hemligheter - Kami Garcia & Margaret Stohl
Jag är seriöst så SJUKT peppad på den här boken :) Jag visste inte vad som låg i det här paketet så när det visade sig att det var den här blev det ett glädjetjut(eller två)! Jag visst inte ens om jag skulle få den som rec.ex så överraskningen var total. Tack Semic! 1 kommentar:

  1. Nyligen läste jag boken How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den är verkligen underbart fantastisk! Den bevisar vetenskapligt att det finns hopp om att sluta vara dum och förstöra Jorden trots allt, och tipsar även om hur det ska gå till! Det är en bok som alla borde läsa tycker jag. Den kostar bara 149 kronor och beställningssidan är http://litenupplaga.se/1198

    SvaraRadera