söndag 17 november 2013

Nya Böcker #30 - London!

Min resa till London resulterade i hela 10 nya fina böcker! Det finns så klart ett väldigt stort utbud i London och ofta har de bra erbjudanden om man köper flera böcker. Ex: Köp 1 få 2:a för halva priset och Köp 3 betala för 2. Så det är svårt att motstå ibland.

The Diviners - Libba Bray
Först och främst - Sjukt fint omslag! Sen låter den väldigt intressant då den utspelar sig i New York 1926.
Curtsies & Conspiracies - Gail Carriger
Den andra boken i Carrgiers Finishing School serie! Den första tyckte jag riktigt mycket om det ska bli SÅ kul att läsa den här! 

 The Lost Prince - Julie Kagawa
Kolla in det här omslaget! Jag är helt kär. Det är helt fantastiskt. Oslagbart!
Det här är den första boken i Kagawas spinoff serie på The Iron fey. Eftersom jag är det stort fan av den serien ser jag verkligen fram emot den här boken. Det enda problemet är att de kanske inte kommer att fortsätta med den här omslagsserien. Katastrof i så fall. Den andra omslagsserien är inte ALLS lika snyggt! - Länk. Jaja vi får väl se... 
The Unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin
En mycket efterlängtad bok! Få hoppas att jag tycker den är lika bra som alla andra.

Crown of Midnight - Sarah J. Maas
Andra boken i Throne of Glass - serien. Har dock inte läst den första boken än men om man utgår ifrån alla positiva recensioner så kommer jag vilja läsa den här med! Väldigt snyggt vitt omslag. 
Grave Mercy - Robin LaFevers 
1 punds fynd! Få se om den är något för mig. Jag brukar ju gilla historiska fantasy böcker. 

Unbreakable  - Kami Garcia
Forsaken - Jana Oliver
De här två böckerna var väldigt billiga så därför fick de följa med hem trots att jag är lite tveksam till dem. Men jag ser fram emot att läsa dem och om de inte faller mig i smaken så hamnar de i "bokbyteslistan".

Percy Jackson and the The Lightning Thief - Rick Riordan
Det är här liten av en skräll. Jag är uppväxt med Harry Potter(som jag avgudar) men har helt missat Percy Jackson serien som jag vet många av er älskar och har växt upp med. När jag väl upptäckte den här serien kände jag mig lite väl gammal för den men nu kunde jag inte motstå den längre. Få helt enkelt se om jag faller för den.
Gone - Michael Grant
En serie som jag inte planerat att läsa men det går aldrig säga aldrig. Jag tror jag har varit lite avskräckt eftersom det finns hela sex böcker i den här serien. Men om den är bra så har jag väldigt mycket bra läsning att se fram emot!Så det var alla mina bokinköp som jag gjorde i London. Jag är väldigt nöjd och  nu har jag enorma mängder med olästa böcker hemma.. Och två till på väg med posten!

4 kommentarer:

 1. Vad många härliga böcker! Blir så sugen på att också inhandla en del nya i nån mysig bokaffär men får nöja mig med att gå till biblioteket ^^

  SvaraRadera
 2. Jag läste Forsaken för nån vecka sen och den är helt fantastisk! Så sjukt bra och åkte rakt upp på All time favorites listan :) Resten ser riktigt bra ut, några som jag definitivt måste kolls upp!

  SvaraRadera
 3. Jag läste första Percy Jackson boken ganska nyligen och tyckte mycket om den! :) Är 25, snart 26, så den går att uppskatta även om man är lite äldre :)

  SvaraRadera
 4. Så många fina böcker du fick tag på! Inte alls avundsjuk ^^ Har bara läst The Unbecoming of Mara Dyer och den var riktigt, riktigt bra. Hoppas att du tycker om dem! :)

  SvaraRadera