torsdag 21 november 2013

Nya Böcker #32 - Ännu mer böcker..

Jag har varit i Stockholm nu under början av veckan och fick med mig två fina böcker därifrån. När jag kom hem låg det ytterligare två stycken här hemma och väntade på mig!


Cirkeln och Pilen - Patrick Ness
Den andra boken i Kaostrilogin. Den här köpte jag på second hand för 20:-. Superfint skick, ser oläst ut och är inbunden. Ett toppenfynd helt enkelt!

The Coldest Girl in Coldtown - Holly Black
Jag var inne på SF-bokhandeln mest för att kolla runt på alla fantastiska böcker, såg den här på nyhetshyllan och var helt enkelt tvungen att köpa den. Den är så fin och verkar så bra. Väldigt oplanerat bokinköp :)

Horde - Ann Aguirre
Den här boken planerade jag att köpa i London men det visade sig att den inte har släppts i UK än.. Suck! Så jag fick helt enkelt beställa den från Adlibris när jag kom hem. Men nu är den här och jag är SÅ peppad!! Det ska bli ruskigt kul och spännande att läsa den! Hoppas på en hårresande avslutning och ett riktigt, riktigt bra slut. 

Nyckeln - Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
Ojoj vilken tegelsten! Jag hoppade lite upp och ner när jag öppnade det här paketet från Rabén & Sjögren. Tack så himla mycket! Precis som med Horde är jag så spänd på hur hela den här historien ska sluta.

Nu är bara frågan, när jag har läst ut The Darkest Minds vilken bok ska jag kasta mig över?
Horde eller Nyckeln???
Omöjligt val!

 Förresten, kolla in storleksskillnaden mellan Nyckeln & Horde. Då är ändå Horde på 432 sidor. Men det är inte mycket som slå en tegelsten på 813 sidor.. 

1 kommentar: