onsdag 13 november 2013

Waiting on Wednesday - Vecka 46

Waiting on Wednesday började hos Breaking the Spine och är ett sätt att visa upp kommande böcker som man verkligen ser fram emot!
 
Beautiful Creatures - Det högsta priset, det största offret
Caster Chronicles #3
av Kami Garcia & Margaret Stohl
Releasedatum: 14 Januari 2014
Sedan Ethan mötte den mystiska Lena med det mörka håret och de gröna ögonen har ingenting varit sig likt. En värld av magi och mystik har öppnat sig för honom, och det går inte att vända tillbaka. Tillsammans har de gått igenom enorma svårigheter och deras kärlek har överlevt allt. Ethan kan inte tänka sig ett liv utan Lena.

Men de har påverkat den magiska balansen i världen en gång för mycket. Oförklarliga och mystiska saker börjar hända i deras hemstad Gatlin. Även den magiska världen är starkt påverkad. Snart står det klart att det kommer att krävas ett offer för att återställa balansen. Men vad - eller vem - måste offras för att rädda Gatlin?
 
Kommentarer:
Jag är SÅ glad över att Semic fortsätter att ge ut den här serien i snabb takt! Jag trodde att man skulle vara tvungen att vänta till sommaren för den här tredje delen. Men det ska bli riktigt kul att läsa den här boken. Miljöerna och karaktäerna är så speciella och det kommer bli härligt att återvänta till småganla Gatlin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar