onsdag 27 november 2013

Waiting on Wednesday - Vecka 48

Waiting on Wednesday började hos Breaking the Spine och är ett sätt att visa upp kommande böcker som man verkligen ser fram emot!

Drömtjuvarna
Kretsen #2
av Maggie Steifvater
Releasedatum: 7 mars 2014
När Adam, Gansey och Ronan mötte Blue förändrades deras liv på ett dramatiskt sätt. Nu händer det igen leylinjerna som leder runt den förtrollade skogen Cabeswater har vaknat. Allt ställs på sin spets.
Ronans märkliga, svårtydda drömmar håller på att ta över hans liv, och han måste nu försöka bemästra sina övernaturliga förmågor. Finns det ett samband mellan drömmarna och den försvunna skogen? 
Ungdomarna får höra talas om en relik, ett märkligt ting som kan förse sin ägare med möjligheten att stjäla drömmar. Samtidigt känner de alla att en gåtfull och olycksbådande kraft närmar sig, som om nå gon eller något till varje pris vill komma över reliken.

Kommentarer:
Jag var lite tveksam till den första boken i den här serien då den var rätt seg i början men som tur var blev det mycket bättre ju längre in i historien man kom. Så nu hoppas jag att Drömtjuvarna tar vid där Kretsen slutade och att spänningen är på topp från start!

Är ni sugna på att läsa den här boken? Eller har ni kanske till och med redan läst den på engelska? 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar