fredag 14 februari 2014

Nytt till bokhyllan! #41

Vad kan bli bättre än att få blommor på Alla Hjärtans dag? Jo ett paket med böcker! 
(även om man har beställt dem själv..) :)

Jag fick hem nästa hela min beställning från The Book Depository(det saknas en bok), hämtade ett bibliotekslån och gjorde även två fynd på akademibokhandlen. En bra bokdag helt enkelt!

Lies (Gone #3) - Michael Grant
Fear (Gone #5) - Michael Grant
De hade 50% på ALLT hos min närmaste akademibokhandel pga av flytt och fyndade då dessa två böcker för 50kr/st! Jag har bara Gone #1 hemma så dessa två är en bit på väg till den kompletta serien!


Från The Book Depository
 Unspoken - Sarah Rees Brennan
Origin (Lux#4) - Jennifer L. Armentrout
Äntligen äger jag ett ex av den mycket omtalade boken Unspoken. Jag är inte speciellt förtjust i omslaget men detta ska ju i alla fall matcha det till bok två!
Jag tänkte snart ge mig i kast med bok tre i Lux serien och ville gärna ha Origin hemma innan jag började med den. Ingen omslagsfavorit här heller precis.. 

Falling Kingdoms - Morgan Rhods
The Demon King - Cinda Williams Chima
Jag har blivit så sugen på att läsa mer episk fantasy så jag är SÅ sjukt glad över dessa två böckerna! Falling Kindoms tror jag kommer bli fantastisk! Den får så himla bra betyg hela tiden så jag har höga förhoppningar på den. 
The Demon King är första boken i en serie på fyra böcker som jag är väldigt spänd på. Booktubers brukar prata mycket gott om den här boken och den har betyget 4,22 på Goodreads. 
Åh jag gillar dessa två omslagen så himla mycket. Man ser på dem att de innehåller äventyr, kungar, prinsessor & magi! Ett löfte om ett fängslande äventyr :)

Från Biblioteket:
Vindens Namn, Del 1 - Patrick Rothfuss
Det här är en bok jag har velat läsa i EVIGHETER. Jag har del två här hemma i bokhyllan och har letat efter Del 1 i en evighet. Men den finns inte att få tag på i inbundet format någonstans så nu lånade jag den på biblioteket istället.. Precis som de två tidigare böckerna tror jag att den här kommer bjuda på en fantastisk berättelse och ett spännande äventyr!

10 kommentarer:

 1. Jag har sett Falling Kingdoms runt på booktube och blivit nyfiken på den så ser fram emot vad du kommer att tycka om den :)

  Glad vändag! :) (som vi säger här i Finland xD)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Eftersom det är Alla hjärtans dag idag så tänkte jag sprida lite kärlek (det är ju så dumt egentligen att jag bara gör det på just den här dagen, jag tänker ju ofta på hur mycket jag gillar er, men jag tänkte att jag kanske äntligen skulle göra slag i saken)

  Det som jag först fastnade för på din blogg är dina supervackra bilder! Jag älskar att de är så himla stilrena men samtidigt liksom väldigt skarpt fotade. Jag vet inget om kameror, men det ser ut som att du använder en väldigt bra kamera i alla fall och eftersom jag tycker om böcker tycker jag om att se bra bilder på böcker^^

  Förutom det så tycker jag även om resten av din blogg väldigt mycket och jag tycker om dina recensioner!

  Så tack för en bra blogg och jag hoppas att du haft en bra dag! :D

  SvaraRadera
 3. Tack för ett par fantasyboktips :)

  SvaraRadera
 4. Vad snygga de översta böckerna var och 50% kan man ju omöjligt motstå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är grymt snygga i bokhyllan :)

   Radera
 5. Jag är väldigt nyfiken på The Demon King, ser fram emot din recension på den. :) Hoppas du gillar dina nya böcker! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja The Demon King verkar riktigt bra, ska bli spännande att läsa den :)

   Radera
 6. Vilken perfekt Alla Hjärtans dag! Ser fram emot att höra vad du tycker om Unspoken, den verkar väldigt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur! ja det kommer att dyka upp en recension så småningom :)

   Radera