tisdag 4 februari 2014

Nytt till läsplattan! #40

Shit! Nu är det dax!
Eftersom jag fick den första boken som rec.ex & den andra delen lånade jag på bibblan fanns det inte någon anledning till att köpa Ignite me i fysiskt exemplar så därför blev det en e-bok denna gången.

Det är lite tråkigt att inte ha de fina omslagen i bokhyllan men e-bok är så sjukt smidigt. Ett klick och sen finns den på läsplattan!
Jag köper oftast mina e-böcker från Kobo eftersom där får man boken i Epub-format direkt. Så nu har jag en toppen eftermiddag framför mig! Ska läsa ut Stjärnmärkt för att se hoppa på Fracture Me & Ignite Me!!4 kommentarer:

 1. Ah, jag är så sur över att Book Depository inte kan skicka sina böcker liite tidigare. Jag får inte mitt ex förrän tidigast nästa vecka och troligtvis inte det heller så funderar på att ladda ner den som e-bok och läsa den innan ändå. SUCK!

  SV: Ja, men de förlorar samtidigt i slutändan på det eftersom färre då efterfrågar och läser deras böcker om de bara erbjuder e-böcker. Det var Forum samt Sekwa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. TBD är så sega ibland! Man blir ju galen! Jag förstår att du vill ha den här nu :(

   Radera
 2. Åh, jag velar fram och tillbaka med läsplattan. Ena stunden vill jag inte ha mer teknik i livet, men andra stunder om det är böcker som jag inte riktigt vet om jag vill äga en fysisk bok av, men gärna skulle läsa och förhoppningsvis skulle få den som e-bok lite billigare - då skulle en läsplatta vara bra. Så du är nöjd med din läsplatta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är supernöjd med min läsplatta! Jag föredrar riktigt böcker men den är oslagbar att ta med sig på resor & till jobbet... eller att ha på bussen :) Den är oxå väldigt bra precis som du sa med böcker man kanske inte vill äga fysiska exemplar på. Plus noveller & mellanböcker. och helt nya böcker som Ingite me som man vill läsa direkt! :)

   Radera