fredag 25 april 2014

Blood of Eden - Omslagsproblem!

Jag har ett problem!  :)
Jag har läst De odöligas regler(The Immortal Rules) på svenska men jag tror inte att Harlequin kommer fortsätta ge ut den här serien?? i vilket fall som helst har jag nu bestämt mig att jag vill läsa på engelska. Planen är då att läsa om The Immortal Rules och sen ge mig på de två andra böckerna.
 
Eftersom jag inte ha någon av de engelska böckerna hemma vill jag passa på att köpa alla tre så de matchar i format & omslag - Det är här problemen börjar! Jag hittar inte tre matchande böcker!!!! Blir GALEN!
 
Inbundna böcker(US):
 
Häftade(UK): 
Mm. Inte alls idiotiskt omslagsbyte..
 
Häftade(US):
Här här jag inte hittat någon paperback för den tredje boken.
Är det någon som har hört om de ska släppas en paperback från USA med det lila omslaget?
 
Om jag hade fått välja hade jag velat ha de inbundna med omslagen utan ansikten. Men det verkar inte finnas någon version av de "svarta" omslaget i inbundet format.
 
Så det är hopplöst, omöjligt och jag ger upp. Förbannande förlag som byter omslag.
 
Okej, när jag har sansat mig lite blir det nog att jag köper alla de inbundna trots att de inte matchar. Är de någon här som har de tre inbundna och vet om de är lika höga och om ryggarna ser bra ut tillsammans i bokhyllan? ^^
 
 
 

12 kommentarer:

 1. Ha ha ha, ett riktigt i-landsproblem! :) Men jag förstår PRECIS vad du menar! I slutändan brukar jag alltid misslyckas med att få matchande omslag men det är kul att i alla fall försöka. Och det är ju trots allt innehållet som räknas så när man väl har läst är det ju en skitsak med omslagen. Lycka till med ditt ´"mission"!

  PS. Har inte läst din blogg så länge men jag gillar den skarpt! Köpte nyligen "Cinder" efter att ha läst dina recensioner. Ser fram emot att läsa den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hoppas du gillar Cinder! Jag var som sagt riktigt tveksam till den innan jag började läsa och nu är det en av mina favorit serier!!

   Radera
 2. Du har blivit taggad hos mig idag ^^

  SvaraRadera
 3. De tre inbundna är lika höga, och visst är ryggarna snygga, men samtidigt så syns det inte direkt att de tillhör samma serie. The Immortal Rules rygg visar nämligen halva ansiktet på sin rygg. Men det är inte sådär jättestörigt (som ex Across the Universe trilogin), och för min del är jag ganska okej med omslagen. :) Jag tror dock säkert att det kommer att släppas ett US paperback med det lila omslaget, men då får du nog vänta nästan ett år på den. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah tack för hjälpen :) ja ett ÅR vill man ju knappast vänta...

   Radera
 4. Jag har The Immortal Rules med det svarta omslaget i kartonnage format, men den är nån cm kortare både på bredd och höjd, och ryggen är lite tråkig jämfört med ryggen till The Eternity Cure.. Jag blev lite lite besviken på att den inte matchade precis, men i alla fall matchar omslagen fram i från xD

  Men som Petra sa tror jag också att US häftade kommer ut nästa år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ja det är ju inte speciellt kul :( ja det lär nog dröja innan de släpper den häftade.. !

   Radera
 5. Jag skulle tagit och väntat ett tag för att se om det kommer andra utgåvor, för det brukar det nästan alltid göra! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det kanske gör det. men vet inte om jag orkar vänta.. vill läsa de nu! :)

   Radera
 6. Åh! Jag blir så arg på sådant här! Jag köpte första boken strax efter att den kom ut, sedan när andra boken kom hade den ett helt annat omslag. Men som tur var hade Storbritannien ett matchande omslag så jag kände att jag skulle köra på det för att det skulle bli bäst. Men nu har de bytt omslag till SISTA boken! Vem gör något sådant?! Funderar på att bara köpa hela serien i en box eller något om det kommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man blir så JÄKLA sur :(( Man kan ju hålla tummarna att de släpper en matchande box!!

   Radera