lördag 26 april 2014

Cover Reveal: Heir of Fire

OMG! Igår såg jag att Sarah J. Maas hade lagt ut de nya omslaget till den tredje boken i Throne of Glass serien! första reaktionen? SJUKT SNYGGT!
Heir of Fire - Sarah J. Maas
Throne of Glass #3
Releasedatum: 11 September 2014

Jag läste ut Throne of Glass för bara några dagar sen och tyckte den var riktigt bra! Ska vänta lite med bok nr 2 så inte väntan blir så lång tills denna släpps. Men oj vad snygga de här omslagen är! Jag älskar att de har en vit bakgrund, det är så snyggt!! Detta är UK-versionen, US-böckerna har färgade bakgrunder, men är riktigt snygga de med!

Uk:

 US:
 Tyvärr har inte US samma snygga omslag till första boken som UK men de två sista är väldigt fina!

Vad tycker ni?? 4 kommentarer:

 1. Jag ÄLSKAR dem här omslagen. Jag är dock lite mer förtjust i UK omslagen, men jag har ju mina inbudna i US versionerna så jag är lite ledsen att det inte finns ett sånt omslag till Throne of Glass också. Heir of Fire är mitt favoritomslag, det är så himla snyggt i båda versionerna. <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Heir of Fire är SKITSNYGGT :) Ja det är lite synd att de inte finns matchande i det inbundna formatet :'(

   Radera
 2. Tycker både US och UK omslagen är så snygga! Jag tror att jag gillar Heir of Fire US versionen lite mer eftersom bakgrunden är så otroligt snyggt!! Men själv har jag UK böckerna och HoF passar så fint in med de två första böckerna :) Stor tumme upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den gröna bakgrund är SÅ SNYGG! Ja det kommer se så fint ut i bokhylla med de vita ryggarna :)

   Radera