måndag 7 juli 2014

Semesterpåfyllning #50

Idag börjar min officiella semester! (har egentligen varit ledig sen i onsdags, men det var pga flyttade pass). Imorgon åker vi upp till stugan i Blekinge och då måste jag ha en fin liten hög med böcker med mig. Vad gör man om man har hela bokhyllan fylld med olästa böcker? Man beställer nya :) 

Så jag gjorde en beställning hos Adlibris, Cdon och köpte även nya e-böcker till plattan. 


Unbound - Victoria Schwab
Den andra och kanske sista boken i The Archived serien? Hur som helst ska det bli kul att läsa den!
Reborn - C.C Hunter
Första boken i spinn-off duologin Shadow Falls: After Dark! Jag håller på att läsa den nu och den är SÅ bra, älskar Shadow Falls :) Och älskar även att Hunter är extrem snabb på att släppa böcker, Reborn släpptes 20 Maj, uppföljaren Eternal släpps 28 Oktober - det gillar vi!
 
Shadow and Bone - Leigh Bardugo
Jag GLÖMDE(!) att klicka med denna boken i min adlibris beställning och fick akut läslust som vanligt när man inte har en bok hemma. Cyklade ner till Sfbok och hittade den i hyllorna, lycka! Har redan läst ut den och recension kommer, men man kan ju lätt säga att jag älskade den. 
Half Bad - Sally Green
En älskar/hatar bok har jag hört. Ska bli kul att se vilken sida jag hamnar på!


Maze Runner - James Dashner
Ett väldigt oväntat paket från Semic. Den svenska översättningen på den fantastiska The Maze Runner som släpps den 11 augusti! Jag älskar verkligen den här boken och kommer med all säkerhet läsa om den nu på svenska inför filmen :) 

The Infernal Devices - Cassandra Clare
Det var inget att hålla på utan jag beställde hem en box med alla tre böckerna på en gång från Cdon. Mycket, mycket nöjd! Så spänd på att se hur bra den här serien är och hur den skiljer sig från TMI!

E-böcker:
The Assassins Blade - Sarah J. Maas
Feed - Mira Grant
Eve - Anna Carey
Touch of Frost - Jennifer Estep
Förutom att e-böcker inte tar någon plats tycker jag de är utmärkta att köpa hem för att testa en ny serie. Det ska bli spännande att se om de här tre serierna är något för mig.


Så nu ska jag bara välja ut vilka som ska åka med till sommarstugan, måste ta med några som står i bokhylla oxå :)

Är det någon bok ni är sugen på eller någon ni redan läst?


12 kommentarer:

 1. Det var inte dåligt! :) Jag är lite nyfiken på Shadow and Bone. Den har ju en så snygg framsida att den gärna skulle få pryda hyllan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde absolut kolla in den! Snyggt omslag och väldigt bra! :)

   Radera
 2. Åh, wow. Vad mycket härliga böcker! Jag har läst alla utom The Unbound, The Assasin's Blade, och Feed (är dock väldigt nyfiken på alla tre, så jag ser fram emot dina recensioner). Jag älskar TID, Reborn, The Maze Runner och Toch of Frost (så mycket, jag hoppas verkligen att du gillar den!!), och Half Bad, Shadow and Bone (den här tror jag däremot att jag skulle älska om jag läste om den, avgudar ju resten av serien), och Eve är väldigt bra. :) Hoppas du gillar dina nya böcker!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag fick ihop en fin hög tycker jag :) Reborn är så himla bra, tänkte läsa ut den nu ikväll! Jag vet att Touch of Frost är något av en favorit hos dig så den köpte jag pga dina recensioner. Tror oxå du skulle älska Shadow & Bone om du läste om den, den var grym! Ser verkligen fram emot att läsa alla nya fina böcker!

   Radera
 3. Hej!! Vart i Malmö ligger sfbok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ligger på Storgatan 41, en parallellgata från gågatan, ungefär vid biografen,

   Radera
  2. Tack så jätte mycket

   Radera
 4. Har du någon länk till TID-boxen? Hittade den inte på cdon... Lånade böckerna på bibblan först men nu vill jag ha dem i hyllan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://cdon.se/b%C3%B6cker/clare%2c_cassandra/the_infernal_devices-21165234
   Här är den!

   Radera
 5. Vad roligt med så mycket nya böcker! Jag vill läsa The Infernal Devices och Maze Runner. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TID vill jag oxå läsa, Maze Runner har jag läst på eng och du borde verkligen läsa den, Den är SÅ;bra :)

   Radera
 6. Åh vad mycket härliga böcker!

  SvaraRadera