tisdag 29 juli 2014

Top Ten Tuesday - Vecka 31


Det är tisdag och dax för Top Ten Tuesday som anordnas av The Broke and the Bookish varje vecka. Denna veckan handlar det om författare man äger mest böcker av! Jag har listat de författare där jag äger fler än 5 böcker. 


Ten Authors I Own The Most Books From

12 böcker
Janet Evanocivh
Jag ÄLSKAR hennes serie om Stephanie Plum och har alla utgivna svenska pocketböcker. Tyvärr har de slutat att ge ut de på svenska trots att hon fortsätter skriva nya böcker i den här serien och är uppe på den 21a nu. Jag lånar numerar de engelska på biblioteket. 9 böcker
Conn Iggulden
Historiemästaren! Äger hela Kejsarserien och Erövrarserien. Det är få författare som lyckas lika bra med historiska romaner.

 8 böcker
Philippa Gregory
Om Conn Iggulden är den manliga historiemästaren och Philippa Gregory är den kvinnliga. Jag har hennes Tudor-serie och de tre första böckerna i Rosornas Krig hemma som jag gillar väldigt mycket.

Sophie Kinsella
Kinsella är min absoluta favorit när det kommer till chic-lit. Älskar hennes humor!

Maria v. Snyder
Mitt säkra highfantasy-kort. Jag har hittills läst hennes Study & Glass serier som jag tyckte väldigt mycket om och sen har jag de två första böckerna i Healer serien hemma.


7 böcker
Cassandra Clare
Jag har fyra av TMI serien och de tre böckerna i TID!

Julie Kagawa
Har The Iron Fey serien och The Blood of Eden hemma. Kagawa är defintivt en av mina favoritförfattare och inte gjort mig besviken hittils!

6 böcker
C.C Hunter
Författaren till Shadow Falls serien. Ser fram emot att inskaffa och läsa fler böcker av Hunter i framtiden!Vilken författare har ni flest böcker av?

11 kommentarer:

 1. Iggulden och Gregory har jag också ett antal av :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju lätt så när de skriver så bra :)

   Radera
 2. Bortsett från Cassandra Clare varken äger jag eller har läst någon av de här författarnas böcker. C.C. Hunter, Julie Kagawa och Maria V. Snyder ska dock läsas i framtiden! :) Min lista toppas av Stephen King, har 18 av hans böcker. :)

  Förresten vill jag bara passa på att säga att fastän det här är första gången jag kommenterar här, så har jag hållit koll på din blogg under ett litet tag nu. Jag tycker att det är en väldigt bra blogg, som jag definitivt tänker fortsätta följa, och jag undrar om det är okej att jag länkar till dig på min blogg? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Klart du får länka :) 18st böcker är många! Jag har bara 3st Stephen King böcker. Du gör helt rätt i att läsa Hunters, Kagawas & Snyders böcker. De är tre riktigt, riktigt bra författare som inte har gjort mig besviken hittills!

   Radera
 3. I mina hyllor finns 31 (ja 31!) böcker av Sherrilyn Kenyon, 19 böcker av Janet Evanovich, hela TMI av Cassandra Clare, 12 från Tolkien och en massa andra! :)

  SvaraRadera
 4. Jag lyssnade på första boken om Stephanie Plum som ljudbok och den var väldigt bra och rolig. Jag ska försöka hitta och läsa/lyssna på de andra också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det! de är så hysterisk roliga!

   Radera
 5. Den enda bok jag har läst av Sophie Kinsella är Can You Keep a Secret? och den tyckte jag var hysteriskt rolig :) Jag har köpt på mig två av Shopaholic-böckerna, men har ännu inte läst dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är så himla bra! Jag gillar verkligen alla Kinsellas böcker!

   Radera
 6. Evanovich är jag väldigt sugen på att testa. Gregory har jag läst någon enstaka av, annars är det oläst för mig :)

  SvaraRadera