onsdag 16 juli 2014

Waiting on Wednesday - Vecka 29

Waiting on Wednesday började hos Breaking the Spine och är ett sätt att visa upp kommande böcker som man verkligen ser fram emot!


The Infinite Sea
Av Rick Yancey
Releasedatum: 16 September 2014
For Cassie Sullivan and the rest of Earth’s remaining human survivors, the situation was already desperate when the 5th Wave hit. It’s about to get worse.

No one yet knows the depths to which Earth’s conquerors—the Others—will sink in order to rid the Earth of the human infestation, nor have they guessed the heights to which the human spirit can reach. Characters introduced in Book One will come to the fore—and others will face the ultimate test.

Kommentarer:
Jag läste The 5th Wave(Den Femte Vågen) förra året och gillade den riktigt mycket så det är inte speciellt konstigt att jag ser fram emot bok nummer två i den här serien. Fråga är bara om jag ska vänta tills den svenska versionen släpps eftersom jag läste den första på svenska. Jag kommer inte orka vänta på den svenska översättningen i ett år så om de inte är snabba så kommer jag antagligen beställa ett exemplar av originalutgåvan!

5 kommentarer:

 1. Jag har Den femte vågen här hemma som jag fick på bokmässan men jag är faktiskt inte så himla sugen... Tror att det kan likna Angelfall och den gillade jag inte ''/
  PS. Jag har taggat dig på min blogg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man kan ju tappa lusten för böcker även om man har varit peppad på den innan.. :/ Men ja den liknar väl Angelfall lite, det finns dock inga änglar i Den femte vågen :)

   Radera
 2. Det oändliga havet som den heter på svenska släpps redan den 8 oktober =) så nu är ligger förlagen på! Svensk bokhandels katalog är bra o ha ibland! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det! Jag har till och med skrivit om det själv i ett inlägg då jag listade svenska utgivingar i höst.. Vilken koll man har :) Då kommer jag definitivt vänta på den svenska utgåvan!

   Radera
  2. Haha! Det är verkligen inte lätt att hålla koll på allt son ges utblick allt man skriver om. Säger jag som beställde Allegiant vid två olika tillfällen till jobbet... Kanske vill få dit den på svenska så gärna:)

   Radera