söndag 3 maj 2015

Månadsrapport - April

The Coldest Girl in Coldtown - Holly Black
 Det Lockande Stålet, Bok 1 - Joe Abercrombie
Det Lockande Stålet, Bok 2  - Joe Abercrombie
Den Unga Eliten - Marie Lu

Lästa böcker: 4
Böcker på engelska: 1
Böcker på svenska: 3

Bästa boken:

SÅ HIMLA BRA! läs min recension här eller gå och köp boken och läs den istället! :)

Kommentarer:
Oj, nu är jag tillbaka! Bloggen har varit orörd i ca två veckor och jag kände att jag behövde det för att fokusera på allt annat som händer här i livet! Nu har jag i alla fall landat här i den nya lägenheten och börjar vänja mig vid sambolivet och allt som det innebär. En sak som är säker, det bli mycket mindre lästid när man är två, man prioriterar att göra saker tillsammans istället för att sitta och läsa själv. Men det är väldigt mysigt :) Jag har ändå hunnit med att läsa fyra böcker och tycker alla har varit väldigt bra! Den Unga Eliten var bäst men de andra tre var riktigt bra de med. 

Planer för Maj:
Nu är redo för maj! Jag är på gång med bloggen igen och har laddat upp med två recensioner och snart kommer antagligen en lite bookhaul med :) Jag ser även fram emot att läsa några riktigt bra böcker denna månaden!Nu håller jag på med Stolen Songbird som jag är lite kluven till, den är bra men kanske lite för seg.. Annars är jag lite sugen på att ta tag i Kungarnas Krig, jag var och fingrade lite på den igår där den stod i bokhyllan och det är nog snart dax att ta tag i den andra delen i A Song of Ice and Fire! Just det! Vi får inte glömma de fantastiska bokreleaserna denna månaden: CRIMSON BOUND, End of Days & A Court of Thorns and Roses! Fantastiskt spännande!!

Vilken bok ser du fram emot mest i Maj?

2 kommentarer:

  1. Jag var också lite tveksam till Stolen Songbird, så det är kul att se att det inte bara var jag. Gillade den betydligt mer framåt slutet dock. :) I Maj så ser jag fram emot ACOTAR och Crimson Bound mest, men även The Fill-In Boyfriend och The Heir. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja den var riktigt bra i slutet och jag ser SÅ fram emot nästa bok!! Åh nu håller vi tummarna för Crimson Bound!!!

      Radera