tisdag 5 maj 2015

Top Ten Tuseday - Vecka 19

Det är tisdag och dax för Top Ten Tuesday som anordnas av The Broke and the Bookish varje vecka. Denna veckan ska vi lista tio böcker som man antagligen inte kommer att läsa! 

Ten Books I Will Probably Never Read


10. The Selection - Kiera Cass
9. Rebel Belle - Rachel Hawkins 
8. Across the Universe - Beth Revis

7. Vampire Academy - Richelle Mead
6. Matched - Ally Condie
5. The Perks of Being a Wallflower - Stephen Chbosky

4. Shiver - Maggie Stiefvater
3. Hush, Hush - Becca Fitzpatrick
2. Fifty Shades of Grey - E.L James

1. The Fault In Our Stars - John Green 

Vissa böcker kan man inte förmå sig läsa trots att det känns som om varenda människa på hela jorden älskar dem! :) Det finns alldeles för mycket bra böcker i världen för att läsa sådana som man inte är intresserade av!

8 kommentarer:

 1. Bra att stå på sig och inte falla för "grupptrycket" :D alla gillar faktiskt inte samma böcker. Är inte heller intresserad av The Fault In Our Stars fast den kanske är bra. Handlingen intresserar bara inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä precis det kan ju lätt bli så att man läser böcker bara för alla andra gör det..

   Radera
 2. Generellt så gillar jag inte alls att plocka ut specifika böcker som jag vägrar läsa, jag kan ju liksom omöjligt veta om de intresserar mig om jag inte läser dem. Men jag vet med säkerhet att jag inte gillar tantsnusk, av vilken sort det än är, så Femtio nyanser går bort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det är svårt att välja bort böcker, men sen kan jag aldrig läsa en bok jag inte är sugen på heller.. Ja tantsnusk är inget för mig heller :)

   Radera
 3. Och jag vill så gärna tvinga dig att läsa Wallflower, men misstänker att det inte kommer att hjälpa upp motivationen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. nja tror inte det. dock är det nog den boken på listan jag skulle kunna tänka mig läsa om jag var tvungen att läsa någon av dem. Man vet aldrig :)

   Radera
 4. Flera av dessa tillhör mina favoriter, så jag blir lite ledsen när du inte vill läsa dem. ;) Allra helst TFiOS och VA. Men vill man inte, så vill man inte.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Jag tror jag skulle gilla VA men jag ser inte att jag kommer ta tag i den serien. Men man ska aldrig säga aldrig :)

   Radera