söndag 24 mars 2013

Läsvärda serier?

Som vanligt när jag inte har något att göra hamnar jag lätt på Goodreads.. Har kollat in lite nya potentiella serier, är det någon ni kan rekommendera?


Everneath 1&2Daughter of Smoke and Bone 1&2

Revenants 1,2 & 3


 Goddess Test 1,2 & 3
9 kommentarer:

 1. Kollade upp alla böckerna och alla verkar super bra! Everneath och The goddess test är nog de böcker jag själv skulle välja som första hands val. Jag har en liten förälskelse till Grekisk mytologi, och historien om Hades och Persephone är en av mina favoriter. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Everneath står nog högst upp på min lista oxå! Jag är lite skeptisk till The Goddess test, jag har knapp läst något om grekisk mytologi..

   Radera
 2. Everneath tycker jag är rätt bra, har dock bara läst första boken. Daughter of Smoke and Bone tyckte jag var lite för skum men det är många som gillar den. Die för me tyckte jag var sådär. Den sista har jag inte läst :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har oxå sett lite blandade recensioner för Daughter of Smoke and Bone men jag tror jag måste läsa den likaså Everneath verkar vara värd en chans :)

   Radera
 3. Jag har läst Everneath men tyvärr blev jag inte helt såld... Okej bok, men ingen favorit :) Och jag är också nyfiken på Goddess Test, och Daughter of Smoke and Bone har jag i hyllan! Har bara inte kommit dit än... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. okej! Du får läsa Daughter of Smoke and Bone snart så jag får höra vad du tycker om den! :)

   Radera
 4. Jag älskar Daughter of Smoke and Bone, jag gillade Everneath och jag absolut hatade The Goddess Test. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe inte ett fan av The Goddess Test alltså :) Jag är lite skeptisk till den oxå!

   Radera
 5. Goddess böckerna ligger i min kindle och väntar på att bli lästa:)

  SvaraRadera