lördag 2 november 2013

Månadsrapport - Oktober

Pivot Point - Kasie West
The Twelve - Justin Cronin
False Memory - Dan Krokos
Beyond Exile - J.L. Bourne
Taken at Dusk - C.C Hunter
Obsidian - Jennifer L-Armentrout

Lästa böcker: 6
Lästa mellanböcker: 0
Böcker på engelska: 6
Böcker på svenska: 0

Bästa boken:
The Twelve av Justin Cronin, en fantastisk historia som är svår att glömma. Riktigt, riktigt bra!

Största överraskningen:
Obsidian av Jennifer L.Armetrout! Jag trodde att den skulle vara bra, men inte SÅ här bra.. Karaktärerna är verkligen helt lysande och en perfekt mix av spänning och humor.

Sämsta boken:
Beyond Exile av J.L. Bourne. Den var rätt bra stundtals men det var ALLDELES för detaljerat när det kom till alla militära saker, bilar och vapen. Tråkigt!

Kommentarer: 
Hmm det blev en rätt liten hög i Oktober.. Jag fick en överdos av YA-böcker i mitten av månaden och blev sjukt trött på alla 16åringar som sprang runt och räddade världen. Sen gav jag mig på The Twelve som tog väldigt lång tid att läsa ut, dels för att den var över 500 sidor och för att jag hade typ noll tid för att läsa. Men nu i efterhand är jag rätt nöjd med min lilla hög. Plus att jag inte är lika trött på YA-länge :)

Planer för November:
Jag glömde att läsa Sea Glass förra månaden så nu i november ska jag försöka läsa både den och Spy glass. Då de ingår i min tre-på-tre utmaning. (Som tar slut nu den 30 novemver). Annars blir det rätt mycket resande denna månaden då jag ska både till Barcelona, London & Stockholm.. Så det är nog dax att ladda läsplattan!

Vilken var er favoritbok i Oktober?

8 kommentarer: