tisdag 16 juli 2013

Top Ten Tuesday - Vecka 29


Det är tisdag och dax för Top Ten Tuesday som anordnas av The Broke and the Bookish varje vecka. Denna vecka handlar om författare som jag tycker förtjänar mer erkännande eller uppmärksamhet.

Top Five Authors Who Deserve More Recognition


Carrie Ryan
Hennes zombietrilogi The Forest of Hands and Teeth förtjänar absolut mer uppmärksamhet. Trilogin är sjukt bra och genomsyras av underbart fina, men hemska miljöbeskrivningar.

    


Alden Bell
Jag älskade verkligen The Reapers Are The Angels och jag tycker verkligen fler borde läsa den här boken. En fantastisk men hemsk zombiehistoria. Språket och berättarrösten är magiska!C.C Hunter
Jag har precis läst ut min första bok av C.C Hunter: Born at Midnight och jag tycker verkligen hon förtjänar mer uppmärksamhet för hennes Shadow Fall serie. Jag tror den kommer vara magisk och jag längtar tills jag får fortsätta läsa den här serien.  

      


Helen Keeble
Jag läste debutförfattaren Helen Keebles första bok Fang Girl nu i vintras och blev glatt överraskad. Den var extremt rolig och väldigt underhållande. En författare som definitivt förtjänar mer uppmärksamhet.


J.L Bourne
En zombietrilogi till som absolut förtjänar mer uppmärksamhet. En riktigt badass historia med äckliga zombies, blod och massvis med action!!


4 kommentarer:

 1. Jag har inte läst något utav dessa men nu blev jag ju sugen på att kolla upp dem närmare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut du ska göra!

   Radera
 2. C.C Hunter tillhör en av mina favorit författare och Shadown Falls ligger absolut på min top tre lista över favoritserier. Resten av serien är lika bra som första boken, om inte bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det ska bli så kul att fortsätta läsa den serien!

   Radera