tisdag 23 juli 2013

Top Ten Tuesday - Vecka 30

Det är tisdag och dax för Top Ten Tuesday som anordnas av The Broke and the Bookish varje vecka. Denna vecka handlar vilka ord/ämnen som gör att man INTE vill läsa en bok. 

Top Five Words/Topics That Will Make You NOT pick up a book


Fifty Shades
OMG jag ryser lite när jag ser någon av Fifty shades böckerna eller någon av alla de erotik böcker som har kommit efter den här serien. Nej inget för mig..

Cancer
Jag vet att alla fullkomligt ÄLSKAR den här boken men jag kan bara inte läsa den, eller andra böcker i samma stil. Jag klarar inte av sorgliga böcker..

Poesi 
NEJ TACK! Det är verkligen inget för mig..

Sverige
Det kanske är tråkigt men jag har så svårt för böcker som utspelar sig i Sverige. Jag vill ha främmande länder, spännande städer, inte en bok som utspelar sig i typ Göteborg...

Deckare
Hmm nej, inte så förtjust i deckare. Absolut inte svenska deckare! Engleska deckare kan hända att jag läser någon gång då och då. 


10 kommentarer:

 1. Hm, jag väntar fortfarande på den erotiska boken som ska få mig att vilja läsa den. Det vill säga den bok där kvinnan inte låter som stereotyp karikatyr och där mannen framstår som sympatisk och snäll.

  Deckare läser jag heller inte mycket av, men poesi gillar jag verkligen. Faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vore ju kul om det kom någon bra erotisk bok!

   Radera
 2. Fifty Shades nej tack.
  Tänk att någon mer undviker ordet cancer. Ibland känns det som om jag är den enda... Men deckare slukar jag. Kul att se skillnader och likheter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis nej tack till fifty shades :)

   Radera
 3. Jag skippar också Fifty shades och vanligtvis även deckare. Men jag har blivit helt förälskad i Louise Pennys mysdeckare som jag rekommenderar varmt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm Pennys böcker ska jag absolut ta och kolla upp!

   Radera
 4. Poesi gillar jag faktiskt, i lagom dos. Kan till och med tycka att erotik är lite roligt att läsa i liiten dos, dock absolut inte 50shades som jag mest tyckte var obehaglig och dåligt skriven. Deckare är jag inget större fan av heller, håller på att ge dem ett nytt försök nu för jag vill helt enkelt försöka förstå varför en majoritet av svenskarna älskar dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä de flesta svenskarna är ju helt galna i deckare!

   Radera
 5. Haha! Förutom poesi har du med typ allt som Får mig att plocka upp en bok ;D Förutom Fifty shades, men jag har ju läst dem det kan jag ju inte förneka..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det kan vara så olika ibland :)

   Radera