onsdag 3 juli 2013

Waiting on Wednesday - Vecka 27

Waiting on Wednesday började hos Breaking the Spine och är ett sätt att visa upp kommande böcker som man verkligen ser fram emot!

Elden
av Maria V. Snyder
Serie: Study #3
Releasedatum: 1 Augusti 2013
 
  När ryktet att Yelena är en själafinnare, med makten att fånga och släppa lös själar, sprids som en löpeld blir folk oroliga. Redan sedan tidigare har hennes ovanliga förmågor och förflutna skilt henne från de andra. Medan det magiska rådet diskuterar Yelenas framtid får hon ett oroväckande meddelande: Det planeras en sammansvärjning mot hennes hemland, ledd av en mordisk magiker hon redan har besegrat en gång.

Hoppet om att kunna återförenas med sin älskade driver henne framåt på en resa där alla hennes förmågor sätts på prov. Under färden möter hon allierade, fiender, älskare och påstådda lönnmördare, och allas lojalitet går att ifrågasätta. Vem är egentligen vän och vem är fiende? Yelena har nu en chans att visa vad hon går för och rädda landet hon älskar.
 
Kommentarer: OMG! Vi har ett omslag! Jag kan inte vänta tills jag får börja läsa den här boken. Jag tror den kommer vara grym!

8 kommentarer:

 1. Vad fint det är! Vart hittade du den? (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! jag hittade det på adlibris hemsida!

   Radera
 2. Jag såg omslaget på adlibris och bokus för ett par veckor sedan :) Jag måste ta och läsa Magin innan första augusti :D Ser så fram emot att läsa dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du tycker om de två första böckerna, jag tycker de är riktigt bra!

   Radera
 3. Ser verkligen fram emot att få börja den här serien! Dock tänker jag vänta tills de olästa böckerna jag har hemma har minskat lite i antal... :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog en smart ide.. jag måste oxå avsluta några serier innan jag börjar på en helt ny!

   Radera
 4. Åhh vad fin den är.. Väntar med spänning!

  SvaraRadera