söndag 14 juli 2013

Höstutmaning: TRE PÅ TRE!

Therese på http://www.pocketlover.se/ har en lite höstutmaning som går ut på att man ska läsa tre böcker under tre månader, från 1 september till 30 november.  
 
Så här skriver hon:

TRE PÅ TRE

Det hela är mycket enkelt. Du kan välja att läsa en trilogi, tre böcker av samma författare, tre böcker i samma genre, de tre första i en serie, tre böcker från samma land, tre som börjar på samma bokstav - you name it! Och de tre du väljer ska du slutföra inom tre månader.


Det är kul att sätta upp lite mål med läsningen och denna utmaningen blir perfekt i höst. Jag tänkte ta tillfället i akt och läsa en trilogi och jag tror att jag har bestämt mig för: Maria V. Snyders: Glass-serie.

 Storm Glass,  Sea Glass,  Spy Glass

Det är en spinoff serie till den populära study-serien och handlar om Opal Cowan som man får lära känna i den tredje study-boken. Eftersom jag planerar att läsa bok tre, Elden nu i augusti så blir det perfekt att ta tag i denna serien från 1 september! Ser väldigt mycket fram emot att läsa denna serie och jag hoppas att den är lika bra som study-serien!

Ni ska väl vara med på utmaningen? Gå ni på Pocketlover.se och lämna en kommentar!

2 kommentarer: