fredag 8 mars 2013

Dax att bekänna en sak...!

Nu är det så att jag INTE äger några Harry Potter böcker!(SKANDAL) Det är kan verka väldigt konstigt jag vet(!) men det finns en logisk förklarning!

När den första boken kom ut så tänkte mina snälla föräldrar att det skulle vara en perfekt bok till min lillebror... Så det var han som fick den första bocken och såklart resterade när de gavs ut!

Vad fick jag då kan man ju fråga sig? Jo jag fick LÅNA min lillebrors böcker.. Det var ju onödigt att köpa två set inom samma familj! hmm..

Jag har inte riktigt känt att jag vill(behövde) ha ett eget set förrens nu det senaste året men då kommer ju nästa problem: Vilken upplaga? Vilka omslag? Vilket språk? Inbunden? Paperback?


Jag älskar verkligen det nya omslaget som ska släppas nu i semptember(längst ner till höger). Men när jag läste på lite verkar det vara endast i paperback och att den ges ut från usa så då är den nog skriven på amerikanska?!

Så som det ser ut nu tror jag det blir "Harry Potter Classic Hardback" boxen. (Den längst upp till vänster). Den tilltalar nog mest då den är i harback, fina omslag och skriven på brittisk engelska(hoppas jag).

Åå.. vill ha den nu! Kan den inte bara dimpa ner i brevlåda.. typ gratis? :)

4 kommentarer:

 1. Jag vill ha kistan, så himla fin. Och de nya omslagen är ju otroliga! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja kistan är lockande! Mm de nya är grymma! nu vill man ju bara se resten! :)

   Radera
 2. Jag skulle definitift köpa Hardback om jag var du, HP vill man ju ska hålla en lång tid framöver ;)

  Själv har jag 4 böcker av classic hardback, kistan och alla böcker på svenska.. hehe.. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hardback måste det nog bli! Pocket är som sagt lite för ömtåligt.. det hade ju inte varit fel att ha en uppsättning svenska o en engelsk.. :)

   Radera