torsdag 7 mars 2013

Nya Böcker #1

Samma dag som jag startade den här bloggen(alltså idag) så dök det upp ett litet paket på posten! En liten beställning från bokus som jag nästan hade glömt då det tog låånng tid för paketet att hitta hit! 


1. Kampen om järntronen  - George R.R Martin
Äntligen! Jag har gått och funderat på att börja läsa den här serien så läänngee... Nu har jag i alla fall den första boken hemma! (så nu finns det inga undanflykter längre..)

2. Fang girl - Helen Keeble
Den här boken hittade jag hos BokBeate och hos Petras Bokblogg. Jag har nyligen läst ut Paranormalcy-serien med underbara Evie och är lite ledsen för att den serien är slut. Denna bok ska tydligen vara lite av samma karaktär. Rolig, kvick och underhållande!


5 kommentarer:

 1. Hej! Upptäckte din blogg i samband med din kommentar på Boktycke :) Vad kul med en till bloggare från Skånetrakten! Välkommen in till bokbloggsvärlden! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja vi måste bli lite fler bloggare här från skåne :)

   Radera
 2. Hej där! :D vilken fin blogg du har startat upp, var roligt att du bestämt dig för att sålla dig till oss bokbloggare! Ju fler desto bättre ;D Också kul att du nämnde mig här, och det ska bli roligt att se vad du tycker om Fang Girl. Har ännu inte sett någon recension på den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag har precis börjat läsa fang girl.. det ser bra ut så här långt i alla fall! många gapskratt!

   Radera
 3. Fang Girl är sjukt bra, jag skrattade så jag nästan grät ibland! :) Hoppas du gillar den, och vilken fin blogg du har! :)

  SvaraRadera