tisdag 19 mars 2013

Top Ten Tuesday - Vecka 12


Det är tisdag och dax för Top Ten Tuesday som anordas av The Broke and the Bookish varje vecka. Denna tisdag handlar om böcker man vara tvungen att köpa men fortfarande inte har läst.. 

Top Ten Books I HAD To Buy...But Are Still Sitting On My Shelf Unread


10. Tänk på ett tal - John Verdon
9. Niceville - Kathryn Stockett
8. Pestens tid - Stephen King 
7. Graceling - Kristin Cashore

6.Världskrig Z - Max Brooks
5.  Shadow of Night - Deborah Harkness
4. Wool - Hugh Howey
3. Angelfall - Susan Ee


 2. The Maze runner - James Dashner
1. The Twelve - Justin Cronin

Jag MÅSTE ta tag i flera böcker på den här lista, snarast!! Speciellt The maze runner och The Twelve

The twelve är uppföljaren till The Passage som var den bästa boken jag läste förra året(!) och jag är lite rädd för om uppföljaren kommer vara lika bra. Recensioner säger att den är grymt bra men man vet ju aldrig.. 

10 kommentarer:

 1. Har läst Graceling (fast på Svenska) och skulle verkligen rekomendera den! Och om du gillar den så är det bara att köpa resten av trilogin på direkten. Sen har jag en fråga som nybörjar-användare av blogger. Hur får du dina bilder att sitta brevid varandra och så rakt? Får själv försöka i evigheter tills jag ger upp och lägger dem på rad uppifrån och ner...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror verkligen att Graceling är riktigt bra! måste bara börja läsa den nån gång :) Jag bara trycker på bilden och håller in musen och sen flyttar jag bilden dit den ska. De hamnar automatiskt på samma höjd. Om du förstår vad jag menar.. Det borde ju fungerar likadant hos dig. Säg till om du inte förstod vad jag menade :)

   Radera
 2. Jag tänkte också tipsa om Graceling! :D När jag läste den så var det på svenska och jag tyckte att den var fruktansvärt bra. Den serien är typ min favoritserie <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu lockar Graceling ännu mer :) Hoppas att det blir en ny favoritserie för mig med!

   Radera
 3. Jag rekommenderar The Maze Runner, hoppas du gillar den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror definitivt att jag kommer att gilla den. Tror den kommer vara ruskigt bra!

   Radera
 4. Jag har varit lite sugen på Justin Cronins böcker men tvekar lite över tjockleken. För att inte tröttna så vill jag helst att den är packad med spänning. Är den det? Eller tror du att jag kommer tröttna isf? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker du ska ge den en chans! Det är inte spännande rakt igenom men det hände saker hela tiden så den blev aldrig långtråkig, jag kunde inte sluta läsa :)

   Radera
 5. Angelfall är ruskigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alla säger att den är det, hoppas jag oxå tycker den är lika bra!

   Radera