måndag 24 juni 2013

Nya böcker #16 - Bibliotekslån

Kolla vad jag hittade på biblioteket idag!
The Walking Dead - Compendium One
Den innehåller volym 1-8 så nu har jag en del att läsa!
Jag har volym 1-4 hemma som jag har köpt men nu har jag kommit på att jag inte vill köpa de resterande volymerna. Det blir väldigt mycket pengar att lägga på seriealbum :) så nu har jag gått över till att låna dem och det känns betydligt mer ekonomiskt!

Lånar ni mycket på biblioteket? 

8 kommentarer:

 1. Jag köper serien i butik eftersom den nyligen börjat översättas till svenska i vanlig serietidning :) tv-serien är riktigt bra med! Snart dags för säsong 3!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har sett det! Kul att den översätts.. Jag har bara sett något enstaka avsnitt av tv-serien. Den är sjukt obehaglig :)

   Radera
 2. Har bara läst första volymen av TWD, men var inte överförtjust. Men det kanske blir bättre? :)

  Var faktiskt på Malmös bibliotek för första gången förra veckan och kommer definitivt besöka det fler gånger. Fanns ju hur mycket engelsk YA som helst, till skillnad från biblioteket här i Hässleholm. Kommer helt säkert att låna mycket mer böcker nu. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den blir iaf råare och läskigare :) men jag tycker den blir bättre, absolut! Ja Malmös bibliotek är grymt bra! De har faktistk de flesta böckerna..

   Radera
 3. Nu var det ett tag sen jag lånade på biblan, men jag lånar oftast en hel del. Nu har jag så mycket oläst hemma som måste läsas innan jag ens får gå in på biblioteket igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir lätt så att man kommer hem med en gigantisk hög.. :)

   Radera
 4. Jag lånar för det mesta på biblioteket, men vissa böcker/serier som biblioteket inte har köper jag själv (vilket blir ganska mycket har jag märkt :D då deras utbud på engelsk YA inte är så stor).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir ju lätt att man köper dem istället. Men malmö har ett vädligt bra utbud så jag borde verkligen låna mer. Men det är ju så kul att köpa böcker.

   Radera