söndag 9 juni 2013

Oförstående föräldrar!

Det börjar närma sig min födelsedag som är den 17 juni! Hurra i förskott :)
När mina föräldrar frågade vad jag önskade mig och ni vet nog vad jag svarade - Böcker! 
Vet ni vad de säger då? Att jag har för MYCKET böcker redan(!) För mycket?!!
AHH!! Orimligt.. Men jag har ändå satt upp några olika titlar på min önskelista så jag hoppas på det bästa!

   

Brukar ni få mycket böcker när ni fyller år och vid julafton? Tycker era familjer att ni har för mycket böcker eller stödjer de eran växande boksamling? :)

16 kommentarer:

 1. Visst får jag böcker, men inte alls så många som jag vill ha! Dock tror jag det mer beror på att mamma tycker det är en ganska tråkig present att köpa än att hon anser min bokhylla för välfylld...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man vill ju ha så mycket böcker som möjligt :)

   Radera
 2. Julklappar har vi slutat ge men till födelsedag önskar jag mig ofta böcker eller presentkort på t.ex. Adlibris, dock får jag alltid något mer användbart (enligt mina föräldrar) istället, såsom nya möbler eller kläder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja varför tycker de alltid att böcker inte är användbart? :)

   Radera
 3. Man kan aldrig få för mycket böcker ;) Jag brukar få böcker till både min födelsedag och julafton, det är oftast det som jag blir mest glad över att få. Jag hoppas att du ändå får någon bok som du önskar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis :) Jag hoppas att det finns någon bok bland paketen i alla fall !

   Radera
 4. Jag har inte alls så mycket böcker som jag skulle vilja. Och tycker inte man kan få för mycket heller. :)Jag får ofta en bok eller två när jag fyller år eller i julklapp dä jag alltid önskar mig nån bok. Ofta blir det då lite dyrare böcker, så jag slipper köpa dom själv. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä man vill alltid ha lite mer :) ja jag brukar nästan bara önska mig inbundna för de är lite dyrare!

   Radera
 5. Haha, mina föräldrar säger likadant. Eller så säger de att de inte vet vad jag vill ha för böcker, trots att jag ger dem en lååång lista. Hopplöst det där! ;)

  SvaraRadera
 6. Mina föräldrar tyckte jag var jätte tråkig som i stort sett bara önskade mig böcker, jag är ganska säker på att pappa till och med sa "Kan du inte önska dig något som du inte får vanligtvis?" (kanske inte exakt så, men samma betydelse!)
  Jag fyllde år nu förra fredagen och trots att de tyckte att jag var tråkig fick jag ihop hela 15 böcker! Plus presentkort på olika bokhandlar! :D
  Jag tror knepet ligger i att BARA önska sig böcker så att dem inte har något annat val än att köpa just böcker... Sen är det bra att skriva upp vilka böcker också, så att man får de böcker man faktiskt vill ha! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt bra med 15 böcker :) ja men jag är rädd för om jag önskar mig bara böcker så kommer de hitta på en massa andra konstiga saker att ge mig istället.. men det kanske är värt att prova..

   Radera
 7. Min pojkvän och hans föräldrar brukar ge mig böcker (okej, det har hänt två gånger nu för vi har inte varit tillsammans så många julaftnar än), för att det är något som de vet att jag uppskattar ;) så på så sätt är jag enkel att göra glad!

  Hoppas att du får några böcker som du önskar dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man blir ju sjukt glad när man får böcker :) bästa presenten!

   Radera
 8. Varken mina föräldrar eller syskon eller pojkvän vill köpa böcker till mig för det är tråkigt (?!) något är helt klart fel med det. Men ibland slutar det med att jag får en bok för att dom inte vet vad som ska ge mig annars ;d

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är ju inte tråkigt! Det är den absolut bästa presenten :)

   Radera