fredag 16 maj 2014

Nytt till bokhylla #47

Jag har fått hem 3 nya böcker denna veckan! Jag saknar dock fortfarande en bok som inte har kommit från The Book Depository än, hoppas den kommer tidigt nästa vecka!


 
The Monstrumologist - Rick Yancey
En bok om monster, ja tack! Jag har hört mycket bra om den här serien och jag gillade Den Femte Vågen av Yancey så jag hoppas att den är bra!

Svärdets Makt - George R.R Martin
Kungarnas Krig - George R.R Martin
Bok 2 & 3 i A Song of Ice and Fire! Jag håller på att läsa bok 1(som är grym!) och var såklart tvungen att köpa hem dessa två böckerna! Jag köpte 4 & 5 på årets bokrea så nu har jag alla de nuvarande böckerna hemma! 

Så här ser alla fem böckerna ut tillsammans. Jag accepterar att de har bytt från kartonnage till inbundet då böckerna är GIGANTISKA och de kanske inte gå och ha så stora böcker i kartonnage format. Men att de har ändrat ryggen för att sen ändra tillbaka den, det är inte OK! Bok 4 är ju den med helröd rygg.. Jaja vad ska man göra, det blir ju lite bättre när man sätter Kråkornas Fest sist! 


3 kommentarer:

 1. Åh vad det är jobbigt när de ändrar tema på böckerna! Hoppas du kommer gilla fortsättningen på GoT, ska själv läsa dem i sommar hade jag tänkt :)

  SvaraRadera
 2. Jag har bara läst den första av George RR Martin men är i fas med serien, tycker att det blir lite kaka på kaka att läsa och se samtidigt :)

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Vet att det är många år sedan men vet du var du hittade boken Svärdets makt? Har letat men hittar den bara i pocketformat.

  SvaraRadera