fredag 9 januari 2015

Book Haul! #58Illusions of Fate - Kiersten White
In the Afterlight - Alexandra Bracken 
De här två böckerna fick jag i julklapp och de är redan utlästa! Jag älskade Illusions of Fate och tyckte verkligen mycket om In the Afterlight. Helt perfekta julklappar :) 


UnSouled - Neal Shusterman
Taste of Darkness - Maria V. Snyder
Unsouled är jag väldigt sugen på att läsa, det känns som allt är möjligt i den här serien! Taste of Darkness är den tredje boken i Snyders Healer-serie, en serie som jag inte har börjat läsa än men det börjar dra ihop sig nu när jag har alla tre böckerna hemma!

 Eternal - C.C Hunter
Half a King - Joe Abercrombie
Nu kan jag äntligen fortsätta läsa om Della och Shadow Falls. Det ska minst sagt bli intressant att se hur den här historien utvecklar sig efter allt som hände i den första boken! Half A King kunde jag inte motstå längre efter ett flertal riktigt bra recensioner! Ska bli kul att se om jag gillar den. 

Har ni eller vill ni läsa några av dessa böckerna?

4 kommentarer:

 1. Jag har både Illusions of Fate och In the Afterlight hemma som jag ser fram emot att få läsa under det här året :) Half a King är jag lite nyfiken på så väntar på din recension av den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hoppas du tycker om dem!! Det kommer upp en recension så fort det går :)

   Radera
 2. Jag har läst alla utom Half a King och den är jag rätt nyfiken på, så jag ser fram emot din recension sen. Hoppas du gillar dina nya böcker! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är oxå väldigt nyfiken på Half a King! hoppas den är bra!

   Radera