fredag 2 januari 2015

Månadsrapport - December

 
  The Retribution of Mara Dyer - Michelle Hodkin
Illusions of Fate - Kiersten White
Waistcoats & Weaponry - Gail Carriger
UnWholly - Neal Shusterman
Takedown Twenty - Janet Evanovich
 
Lästa böcker: 5
Böcker på engelska: 5
Böcker på svenska: 0
 
 Bästa boken:
Så svårt att välja mellan Mara Dyer & Illusions of Fate. Båda var så bra men det får nog bli Mara Dyer som drar det längsta strået för den är så härligt rå och blodig! :)
 
Snyggast omslag:
Helt fantastiskt snyggt omslag!

Kommentarer:
Jag var verkligen dålig på att läsa första halvan denna månaden då det tog mig två veckor att läsa Mara Dyer men efter det har jag haft en betygligt bättre fart och hunnit med flera mycket bra böcker! Alla fem böckerna har som sagt varit väldigt bra och jag har tyckt det har varit väldigt kul att läsa! En bra månad helt enkelt.
Planer för Januari: 
Jag håller precis på med In the Afterlight och som tur är tycker jag mer om den än Never Fade som jag blev besviken på. Jag har knappt 200 sidor kvar nu och det börjar dra ihop sig till "slutstrid". Mycket spännande!! Annars väntar jag på ett litet bokpaket från Cdon som tar en evighet på sig att komma hit.. Där i ligger nämligen några böcker som jag har tänkt att läsa nu i Januari!

 
Släpps det någon speciell bok i Januari som ni går och väntar på?

1 kommentar:

  1. Det är så kul att höra att du gillade Illusions of Fate, och att In the Afterlight är bättre än Never Fade. :) Det släpps en hel del böcker jag väntar på i Januari, men mest är det Ensnared av A.G. Howard, All the Bright Places av Jennifer Niven och Firefight av Brandon Sanderson. :)

    SvaraRadera